geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jason Warner" <jaw...@gmail.com>
Subject Re: Slazzy Portles
Date Mon, 25 Feb 2008 20:40:32 GMT
Fantastic!  It's good to know that you have your app working.  I would like
to know a little more about the details of your app if you could provide
them.  I'm curious as to why a hot deploy didn't work.  Did you have a
deployment plan created?

On Mon, Feb 25, 2008 at 3:29 PM, Josue Barrios Rodriguez <
jbarrios@syc.com.co> wrote:

>  hi, i resolved the problem, its ocurrs when you deploy coping a web
> directory into deploy folder and not create manually a war file like jar
> -cvf myapp.war * . May be the server try to index all files intro the
> folder copied and so the web apps wars module not load or load slowly. So
> the solution is allways create a war file, thanks for the link proveed by
> irc chat
> http://cwiki.apache.org/confluence/display/GMOxDOC21/Installing+and+removing+applications
>
>
> Thanks a lot
>
>  *From:* Jason Warner <jaw981@gmail.com>
> *Sent:* Monday, February 25, 2008 1:38 PM
> *To:* user@geronimo.apache.org
> *Subject:* Re: Slazzy Portles
>
> Hello,
>
> Could you be a little more specific in regards to the steps you used to
> install this website?
>
> Thanks!
>
> On Mon, Feb 25, 2008 at 10:49 AM, Josue Barrios Rodriguez <
> jbarrios@syc.com.co> wrote:
>
> >  Hola, saludos, quisiera saber si han tenido el siguiente problema con
> > Geronimo.
> > Resulta que Apache Geronimo funcionaba bien, hasta que instale un sitio
> > web copiando la carpeta al directorio deploy; el sitio web funciona
> > correntamente y sin errores de deploy o del server, pero cuando voy a
> > acceder al portlet Web App WARs desde la consola web el navegador se queda
> > esperando la respuesta del servidor la cual nunca llega, igual pasa con con
> > System Modules y Application EARs. Alguien sabe como se podria solucionar
> > esto o es un bug de Geronimo?
> >
> > Gracias de antemano
> >
> > Hi, greetings, i want to know if someone had this problem with Geronimo.
> > Apache Geronimo has been working normally until i installed a web site
> > coping a folder into deploy directory, the web site functions correctly and
> > without any errors, but when i want to see Web App Wars into console Web
> > from Geornimo, the server can response the page, or cant load them, same
> > with System Modules and Application EARs. Someone know how to resolve this,
> > or is a bug?
> >
> > Thanks in advance
> > _______________________
> >
> > Ing. Josue Barrios Rodríguez
> >
>
>
>
> --
> ~Jason Warner
>



-- 
~Jason Warner

Mime
View raw message