Aaron,
 
What do u see wrong in the startup. Here is the startup, also I have not changed anything in the config.xml. Just download, extract and run the command java -jar server.jar (was there something else I am suppsed to be doing ?)

Starting Geronimo Application Server v1.1.1
[***********************] 100% 209s Startup complete
  Listening on Ports:
    1099 0.0.0.0   RMI Naming
    1527 0.0.0.0   Derby Connector
    4201 0.0.0.0   ActiveIO Connector EJB
    4242 0.0.0.0   Remote Login Listener
    8009 0.0.0.0    Tomcat Connector AJP
    8080 0.0.0.0   Tomcat Connector HTTP
    8443 0.0.0.0   Tomcat Connector HTTPS
    9999 127.0.0.1 JMX Remoting Connector
   61616 0.0.0.0   ActiveMQ Message Broker Connector

  Started Application Modules:
    EAR: geronimo/webconsole-tomcat/1.1.1/car
    RAR: geronimo/activemq/1.1.1/car
    WAR: geronimo/remote-deploy-tomcat/1.1.1/car
    WAR: geronimo/servlets-examples-tomcat/1.1.1/car
    WAR: geronimo/welcome-tomcat/1.1.1/car

  Web Applications:
    http://rly.rmp.com:8080/
    http://rly.rmp.com:8080/console
    http://rly.rmp.com:8080/console-standard
    http://rly.rmp.com:8080/remote-deploy
    http://rly.rmp:8080/servlets-examples

 Regards,
Simon


 
On 12/14/06, problems mail <problems.mail@gmail.com> wrote:
Aaron,
 
Here is the reply for hostname
 
[root@rly apacheserver]# hostname
rly.rmp.com
 
 
[root@rly apacheserver]# more /etc/hosts
127.0.0.1       localhost.localdomain localhost
192.128.1.110   rly.rmp.com rly
 
Regards,
Simon

 
On 12/14/06, Aaron Mulder <ammulder@alumni.princeton.edu > wrote:
Most likely, there's still a problem with your /etc/hosts -- as in,
the machine's host name does not resolve to one of its actual IP
addresses.  Can you provide the output of "hostname" and the contents
of your /etc/hosts file?

Thanks,
     Aaron

On 12/14/06, problems mail < problems.mail@gmail.com > wrote:
> Hello,
>
> I have been able to successfully start Geronimo after having issues with the
> /etc/hosts file.
>
> There are couple of issues or concerns wanted to verify, (is 1.1.1 the right
> version to download ??)
>
> => I still receive errors in the log file, are these ok ? (attaching the log
> file)
> => It takes over 213s  (or approx. 4 minutes to start up), and majority of
> the time it is waiting at this "Starting geronimo/j2ee-security/1..." => I
> cannot even shutdown the server it displays an error or stack dump when I do
> a "Ctrl + C" on the shell window running the apache geronimo process.
> => I tried to call the shutdown.jar, it is not able to connect and shutdown
> the Geronimo server
>
> Is there any setting that we need to do in the IPTables ?
>
> Are most of the users running Geronimo on Windows ? (looks like they dont
> seem to have any issues ??)
>
> Any help greatly appreciated.
>
> --
> Regards,
> Simon
>



--
Regards,
Simon



--
Regards,
Simon