geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sachin Patel <sppat...@gmail.com>
Subject Re: Eclipse Server Editor Empty
Date Mon, 11 Dec 2006 21:59:59 GMT
 From what I've been told by someone on WTP Web Services, when using  
the wizard the first time, it should work normally.  However anytime  
thereafter it will fail trying to update one the wizards generated  
files.  The geronimo eclipse plugin needs to be updated to property  
support it.

On Dec 11, 2006, at 4:45 PM, Pachis, Mike wrote:

> Hello,
>
>
>
> I’m not sure what happened, but I reinstalled in Eclipse and I can  
> see the Server Editor now. As you stated the “run modules directly  
> from workspace” is greyed out for Geronimo 1.1. What is the  
> recommended way to deploy from eclipse to Geronimo when the web  
> service wizard is used?
>
>
>
> Thanks,
>
>
>
> Mike
>
>
>
> On Dec 7, 2006, at 1:30 PM, Patel, Sachin wrote:
>
>
>
> Perhaps you updated plugins, or migrated workspaces and something  
> got hosed? Can you bring up the server editor in a clean image/ 
> workspace? Is there anything in the logs?
>
>
>
> On Dec 7, 2006, at 10:58 AM, Pachis, Mike wrote:
>
>
>
>
> Hello,
>
>
>
> The whole Server Editor tab is completely blank, no data displayed  
> at all.
>
>
>
> The reason I was looking at the “run from workspace option” is when  
> I try to bottom up web service” tutorial at the eclipse.org site  
> using the WTP web service wizard I get an error when it tries to  
> publish to Geronimo about it being unable to locate the server- 
> config.wsdd file. I read that the “run from workspace option”  
> needed to be checked, but I guess that only works when deploying to  
> Tomcat?
>
>
>
> Thanks,
>
>
>
> Mike
>
>
>
> On Tue 12/05/2006 9:27 AM Patel, Sachin wrote:
>
>
>
> What exactly is blank? The server editor should open without any  
> problems.  As far as the "run from workspace", this is not  
> currently supported, and the option to choose this is currently  
> greyed out, this will hopefully be a Geronimo 2.0 feature.
>
>
>
> On Dec 5, 2006, at 9:59 AM, Pachis, Mike wrote:
>
>
>
> Hello,
>
>
>
> I’m using Eclipse 3.2.1 with Geronimo 1.1.1 w/Tomcat, and Geronimo  
> eclipse plug-in 1.2.0 (daily driver v200611280908). I was having  
> receiving an error when I did the “bottom up web service” tutorial  
> at the eclipse.org site using the WTP web service wizard. My  
> research indicated I needed to set up my Geronimo server in eclipse  
> to “run from workspace directly” on the server editor tab. However  
> when I double click on the Geronimo server the Server Editor tab  
> opens, but is blank. Has anybody encountered this?
>
>
>
> I did not know if this is an eclipse problem or the Geronimo plug- 
> in problem. If it is an eclipse problem just let me know and I will  
> report it to an Eclipse list.
>
>
>
> Thanks,
>
>
>
>


-sachin



Mime
View raw message