geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sachin Patel <sppat...@gmail.com>
Subject Re: Geronimo not showing errors on deployment in Eclipse
Date Mon, 11 Sep 2006 19:27:54 GMT
No need too, this is now fixed though GERONIMODEVTOOLS-90.

On Sep 11, 2006, at 9:39 AM, Sachin Patel wrote:

> I think this is an important fix so if you could, please open a  
> JIRA on this and we will try to address it ASAP.
>
> On Sep 8, 2006, at 11:25 PM, Efrén González wrote:
>
>> The log it refers to, can be found in your workspace/.metadata  
>> directory
>>
>> There you'll be able to find out what's wrong with the deployment  
>> process. Anyway, I agree it would be nice to be able to check if  
>> from inside the eclipse IDE.
>>
>> Hope it helps
>>
>> - Efrén
>>
>> Gert Vanthienen wrote:
>>> L.S.,
>>> In fact, the title says it all.  I'm trying to use Eclipse with  
>>> WTP (the Callisto versions) and the Geronimo plug-in (version  
>>> 1.1.0).  The server starts, but when I try to publish my project,  
>>> I get the message "redeploy of configuration failed.  See log for  
>>> details!".  I would expect the log messages to appear on the  
>>> console within Eclipse, but they don't.  They don't appear in  
>>> Geronimo's log file (var/log/...) either.  Where can I find out  
>>> what's wrong?
>>> Regards,
>>> Gert Vanthienen
>>> gert@anova.be
>> ______________________________
>> Visita http://www.tutopia.com y comienza a navegar más rápido en  
>> Internet. Tutopia es Internet para todos.
>
>
> -sachin
>
>


-sachin



Mime
View raw message