geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Peter Petersson <pe...@pmb.mine.nu>
Subject Re: Config problem with QuartzScheduler
Date Thu, 28 Sep 2006 14:27:23 GMT
Thanks for the help! I decided to upgrade to 1.1.1 and everything works 
fine.
Cheers
   Peter

Aaron Mulder skrev:
> On 9/28/06, Peter Petersson <peter@pmb.mine.nu> wrote:
>> Yes I could try it out on my devel maskin and if it helps I will
>> probably upgrade the server maskin(s).
>> But before I try that, as I can correct the problem by editing the
>> config.xml is there a way to make the
>> config stay correct ?
>
> If I remember the bug correctly, you may be able to work around the
> problem by providing the groupId, artifactId, and version elements in
> addition to the name element.  Those should hold the group, artifact,
> and version of the module that holds the thing you're referencing --
> in this case, the module that holds the thread pool (which I think is
> in geronimo/rmi-naming/1.1/car).  If that doesn't work, you may just
> have to upgrade.
>
> Thanks,
>      Aaron
>
>> Aaron Mulder skrev:
>> > There was a bug fixed in Geronimo 1.1.1 that definitely seems related
>> > -- but I wasn't aware that it struck if you just ran the server with a
>> > plugin like that.  Anyway, is it an option for you to upgrade to
>> > 1.1.1?
>> >
>> > Thanks,
>> >      Aaron
>> >
>> > On 9/27/06, Peter Petersson <peter@pmb.mine.nu> wrote:
>> >> Hi all!
>> >>
>> >> I use Geronimo 1.1 and have installed the QuartzScheduler and
>> >> QuartzDeployer pluggins and it works fine until i restart the server.
>> >> The Geronimo server fails to start due to a configuration error for
>> >> QuartzScheduler in ${GERONIMO_HOME}/var/config/config.xml
>> >> I have found the problem to be the marked line below
>> >>
>> >> <module load="false" name="gplugins/quartz-scheduler/0.2/car">
>> >> <gbean name="QuartzScheduler">
>> >> <attribute
>> >> 
>> name="quartzProperties">org.quartz.threadPool.class=org.gplugins.quartz.QuartzThreadPool

>>
>> >>
>> >>
>> >> 
>> org.quartz.scheduler.jobFactory.class=org.gplugins.quartz.QuartzJobFactory</attribute>

>>
>> >>
>> >> <reference name="ThreadPool">
>> >> <pattern/> <<<<<<<<<<<<<<<<==========================
>> >> </reference>
>> >> </gbean>
>> >> </module>
>> >>
>> >> When I "correct" it and starts the server with
>> >>
>> >> <module name="gplugins/quartz-scheduler/0.2/car">
>> >> <gbean name="QuartzScheduler">
>> >> <attribute
>> >> 
>> name="quartzProperties">org.quartz.threadPool.class=org.gplugins.quartz.QuartzThreadPool

>>
>> >>
>> >>
>> >> 
>> org.quartz.scheduler.jobFactory.class=org.gplugins.quartz.QuartzJobFactory</attribute>

>>
>> >>
>> >> <reference name="ThreadPool">
>> >>         <pattern>
>> >>           <name>DefaultThreadPool</name>
>> >>         </pattern>
>> >> </reference>
>> >> </gbean>
>> >> </module>
>> >>
>> >> It works fine until the next time I stop and start the server as the
>> >> config.xml file is regenerated with the error.
>> >>
>> >> What can I do to fix the problem (permanently)?
>> >>
>> >> Cheers
>> >>    Peter
>> >>
>>

Mime
View raw message