geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Peter Petersson <pe...@pmb.mine.nu>
Subject Re: Config problem with QuartzScheduler
Date Thu, 28 Sep 2006 11:58:35 GMT
Yes I could try it out on my devel maskin and if it helps I will 
probably upgrade the server maskin(s).
But before I try that, as I can correct the problem by editing the 
config.xml is there a way to make the
config stay correct ?

Thanks,
  Peter

Aaron Mulder skrev:
> There was a bug fixed in Geronimo 1.1.1 that definitely seems related
> -- but I wasn't aware that it struck if you just ran the server with a
> plugin like that.  Anyway, is it an option for you to upgrade to
> 1.1.1?
>
> Thanks,
>      Aaron
>
> On 9/27/06, Peter Petersson <peter@pmb.mine.nu> wrote:
>> Hi all!
>>
>> I use Geronimo 1.1 and have installed the QuartzScheduler and
>> QuartzDeployer pluggins and it works fine until i restart the server.
>> The Geronimo server fails to start due to a configuration error for
>> QuartzScheduler in ${GERONIMO_HOME}/var/config/config.xml
>> I have found the problem to be the marked line below
>>
>> <module load="false" name="gplugins/quartz-scheduler/0.2/car">
>> <gbean name="QuartzScheduler">
>> <attribute 
>> name="quartzProperties">org.quartz.threadPool.class=org.gplugins.quartz.QuartzThreadPool

>>
>>    
>> org.quartz.scheduler.jobFactory.class=org.gplugins.quartz.QuartzJobFactory</attribute>

>>
>> <reference name="ThreadPool">
>> <pattern/> <<<<<<<<<<<<<<<<==========================
>> </reference>
>> </gbean>
>> </module>
>>
>> When I "correct" it and starts the server with
>>
>> <module name="gplugins/quartz-scheduler/0.2/car">
>> <gbean name="QuartzScheduler">
>> <attribute 
>> name="quartzProperties">org.quartz.threadPool.class=org.gplugins.quartz.QuartzThreadPool

>>
>>    
>> org.quartz.scheduler.jobFactory.class=org.gplugins.quartz.QuartzJobFactory</attribute>

>>
>> <reference name="ThreadPool">
>>         <pattern>
>>           <name>DefaultThreadPool</name>
>>         </pattern>
>> </reference>
>> </gbean>
>> </module>
>>
>> It works fine until the next time I stop and start the server as the
>> config.xml file is regenerated with the error.
>>
>> What can I do to fix the problem (permanently)?
>>
>> Cheers
>>    Peter
>>

Mime
View raw message