geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sachin Patel <sppat...@gmail.com>
Subject Re: Errors while using Geronimo Eclipse Plugin RC2
Date Wed, 05 Jul 2006 14:41:19 GMT
Its not a matter of converting a server config.  There is a method  
startPingThread I'm overwriting in WTP 1.5 that does not exist in 1.02.

On Jul 5, 2006, at 10:28 AM, Mario Rübsam wrote:

> Ok, I will try it with Callisto but Callisto build has some major  
> Problems
> with SWT rendering on Windows XP x64. I can't see anything on the  
> Add Server
> Dialog but I can interact with the UI. It's not a Plugin Problem it  
> happens
> in many dialogs.
> Are there any ways to convert the server config from WTP 1.02 to 1.5?
>
> Thanks,
> Mario
>
>
> Sachin Patel wrote:
>> The plugin does no longer supports running on WTP 1.02 as there  
>> are new APIs being used that are in WTP 1.5 only.  One of them  
>> which would cause this problem if you ran on WTP 1.0x.
>> On Jul 5, 2006, at 9:15 AM, Mario Rübsam wrote:
>>>
>>> I can confirm that problem, you can debug after the message but  
>>> with limited
>>> functionality also shutdown doesn't work then, you have to stop  
>>> the Geronimo
>>> process via the console stop function.
>>>
>>> Thanks,
>>> Mario
>>>
>>>
>>> Shiva Kumar H R wrote:
>>>> Hi,
>>>> I am using http://people.apache.org/dist/geronimo/eclipse/ 
>>>> unstable/g-eclipse-plugin-1.1-RC2.zip with Eclipse 3.1.2 and WTP  
>>>> 1.0.2 (build  wtp-sdk-R-1.0.2-200604200208).
>>>> 1) While defining a New Server, during this dialog "New Apache  
>>>> Geronimo v1.1 Runtime: Please enter the directory where Geronimo  
>>>> is currently installed or where you would like it to be  
>>>> installed." as shown in attachment " 1.GIF", once I specify the  
>>>> "Application Server Installation Directory", the upper portion  
>>>> of the Dialog gets reduced in size leaving me unable to see the  
>>>> message/info there, as shown in attachment "2.GIF ". Although  
>>>> this doesn't stop me from defining a new server, I miss out on  
>>>> the information which was displayed during that dialog.
>>>> 2) After defining the server (I have the following server  
>>>> installed: Geronimo 1.1 with Jetty <http://www.apache.org/dyn/ 
>>>> closer.cgi/geronimo/1.1/geronimo-jetty-j2ee-1.1.zip> with Sun  
>>>> JDK 1.4.2_08), when I try to start the server, server does get  
>>>> started with the below messages in "Console" view:
>>>> ------------------------------------------------------------------- 
>>>> ------------------------------------------------------------------- 
>>>> -
>>>> ...
>>>> 18:22:49,519 DEBUG [GBeanSingleReference] Waiting to start  
>>>> geronimo/remote-deploy-jetty/1.1/car? 
>>>> J2EEApplication=null,WebModule=geronimo/remote-deploy-jetty/1.1/ 
>>>> car,j2eeType=Servlet,name=jsp because no targets are running for  
>>>> reference JettyServletRegistration matching the patterns  
>>>> geronimo/remote-deploy-jetty/1.1/car? 
>>>> J2EEApplication=null,j2eeType=WebModule,name=geronimo/remote- 
>>>> deploy-jetty/1.1/car 18:22:49,649 DEBUG [GBeanSingleReference]  
>>>> Waiting to start geronimo/remote-deploy-jetty/1.1/car? 
>>>> J2EEApplication=null,WebModule=geronimo/remote-deploy-jetty/1.1/ 
>>>> car,j2eeType=Servlet,name=file-upload because no targets are  
>>>> running for reference Previous matching the patterns geronimo/ 
>>>> remote-deploy-jetty/1.1/car? 
>>>> J2EEApplication=null,WebModule=geronimo/remote-deploy-jetty/1.1/ 
>>>> car,j2eeType=Servlet,name=404-error Geronimo startup complete
>>>> ------------------------------------------------------------------- 
>>>> ------------------------------------------------------------------- 
>>>> -
>>>> However the "Servers" view still shows the server status as  
>>>> "Starting.." as shown in attachment " 3.GIF". And after a while,  
>>>> an Error message "Timeout waiting for Apache Geronimo 1.1 to  
>>>> start. Server did not start after 240000s." (as shown in  
>>>> attachment "4.GIF") gets thrown. The ".log" file in "eclipse 
>>>> \workspace\.metadata" directory has the following messages logged:
>>>> ------------------------------------------------------------------- 
>>>> ------------------------------------------------------------------- 
>>>> -
>>>> !SESSION 2006-07-05 17:53:56.827  
>>>> -----------------------------------------------
>>>> eclipse.buildId=M20060118-1600
>>>> java.version=1.4.2_08
>>>> java.vendor=Sun Microsystems Inc.
>>>> BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_US
>>>> Command-line arguments:  -os win32 -ws win32 -arch x86
>>>> !ENTRY org.eclipse.wst.server.core 4 0 2006-07-05 18:26:00.293
>>>> !MESSAGE Timeout waiting for Apache Geronimo 1.1 to start.  
>>>> Server did not start after 240000s.
>>>> ------------------------------------------------------------------- 
>>>> ------------------------------------------------------------------- 
>>>> -
>>>> - Shiva Kumar
>>>> ------------------------------------------------------------------- 
>>>> -----
>>>> ------------------------------------------------------------------- 
>>>> -----
>>>> ------------------------------------------------------------------- 
>>>> -----
>>>> ------------------------------------------------------------------- 
>>>> -----
>> -sachin


-sachin



Mime
View raw message