Several times I have gotten the following error on starting Geronimo.  Each time, the only way I found around it was to reload Geronimo, a bother to say the least.   Before shutting down Geronimo I had unloaded my app ( EbomService) each time, and then when I restart I get the following error:

---------------------------------------------------

org.apache.geronimo.kernel.config.NoSuchConfigException: No configuration with id: EbomService
        at org.apache.geronimo.kernel.config.ConfigurationManagerImpl.load(ConfigurationManagerImpl.java:116)
        at org.apache.geronimo.kernel.config.ConfigurationManagerImpl.loadRecursive(ConfigurationManagerImpl.java:192)
        at org.apache.geronimo.kernel.config.ConfigurationManagerImpl.loadRecursive(ConfigurationManagerImpl.java:181)
        at org.apache.geronimo.kernel.config.ConfigurationManagerImpl$$FastClassByCGLIB$$fbed85d2.invoke(<generated>)
        at net.sf.cglib.reflect.FastMethod.invoke(FastMethod.java:53)
        at org.apache.geronimo.gbean.runtime.FastMethodInvoker.invoke(FastMethodInvoker.java:38)
        at org.apache.geronimo.gbean.runtime.GBeanOperation.invoke(GBeanOperation.java:118)
        at org.apache.geronimo.gbean.runtime.GBeanInstance.invoke(GBeanInstance.java:800)
        at org.apache.geronimo.gbean.runtime.RawInvoker.invoke(RawInvoker.java:57)
        at org.apache.geronimo.kernel.basic.RawOperationInvoker.invoke(RawOperationInvoker.java:36)
        at org.apache.geronimo.kernel.basic.ProxyMethodInterceptor.intercept(ProxyMethodInterceptor.java:96)
        at org.apache.geronimo.kernel.config.ConfigurationManager$$EnhancerByCGLIB$$e8f7ee3.loadRecursive(<generated>)
        at org.apache.geronimo.system.main.Daemon.doStartup(Daemon.java:317)
        at org.apache.geronimo.system.main.Daemon.<init>(Daemon.java:82)
        at org.apache.geronimo.system.main.Daemon.main(Daemon.java:404)
12:20:45,868 INFO  [Http11Protocol] Stopping Coyote HTTP/1.1 on http-0.0.0.0-8443
12:20:48,619 INFO  [Http11Protocol] Stopping Coyote HTTP/1.1 on http-0.0.0.0-8080
12:20:48,666 INFO  [StandardContext] Container org.apache.catalina.core.ContainerBase.[Geronimo].[localhost].[/] has not been started

Server shutdown begun             
Server shutdown completed

-------------------------------------------------------
Since the server won't restart, my only option has been to reload.  No doubt I am doing something stupid when I shut down, and probably there is some simple thing I could do to get it to restart, but I don't know what those things would be.

Advice?  Thanks,

- Ray Clough