geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tomson Xu <tomso...@cityu.edu.hk>
Subject Re: How to deploy a WAR app with eclipse plugin
Date Sat, 08 Apr 2006 15:08:34 GMT
Hi Sachin,
You are right. Thank!

Tomson

----- Original Message ----- 
From: "Sachin Patel" <sppatel2@gmail.com>
To: <user@geronimo.apache.org>
Sent: Saturday, April 08, 2006 10:51 PM
Subject: Re: How to deploy a WAR app with eclipse plugin


> Take a look at the release notes... my guess is that even though your  
> running the server on 1.4.2 you're eclipse is running of a 1.5.x JRE  
> which is a known problem and causes the symptoms you describe.
> 
> - sachin
> 
> 
> 
> On Apr 8, 2006, at 10:41 AM, Tomson Xu wrote:
> 
>> I downloaded wtp-all-in-one-sdk-R-1.0.1-200602171228-win32.zip from  
>> http://download.eclipse.org/webtools/downloads/drops/ 
>> R-1.0.1-200602171228/ and followed the article http:// 
>> www-128.ibm.com/developerworks/opensource/library/os-gerplug/ to  
>> create and deploy a WAR app. The JDK version is 1.4.2.
>>
>> I defined a new server for Geronimo and started it successfully.  
>> And then created a "Dynamic Web Project" project and a html file in  
>> the WebContent folder.
>>
>> When right click the created html file and select "Run As -> Run on  
>> Server" and select Geronimo as target server. But the popup browser  
>> can't find the page, the response code is HTTP 404 - File not  
>> found. I checked geronimo admin console, my web app haven't been  
>> deployed to the server. Is there any step I missed?
>>
>> Regards,
>> Tomson
>>
> 
>

Mime
View raw message