geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sachin Patel <sppat...@gmail.com>
Subject Re: Eclipse Plugin trouble
Date Sun, 22 Jan 2006 16:55:09 GMT
There is a known bug in WTP

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=124016

and I'm not sure what the exact scenario you're running but I'm  
willing to bet the above problem is the cause.  This defect is marked  
as hot and will be fixed in WTP 1.0.1 (about a week or so).  In the  
meanwhile the workaround is on a clean workbench, the first thing you  
should do is define the server yourself (New -- Server).

- sachin



On Jan 22, 2006, at 11:40 AM, Edson Carlos Ericksson Richter wrote:

> Thank you. I'll try that. But in meanwhile, I can't start Geronimo  
> by using Eclipse plugin. It stay starting forever (or better, until  
> "Timout after 240000s" message). Of course the message is wrong,  
> because I didn't in front of the machine more than a hour (240000s  
> = 66,6666667 hours!!!).
>
> ;-)
>
> Richter
>
>
> Sachin Patel escreveu:
>
>> Hi,
>>
>> The message means (and is not very intuitive) that the object  
>> that  you've clicked doesn't have a client (such as a web browser)  
>> that can  be launched on the selected object. If you want to  
>> launch a  particular servlet then expand the web project to select  
>> a servlet,  and do the steps that you did this will deploy and  
>> then open up a web  browser and launch that particular servlet.
>>
>> If you just wish to deploy the web project without running  
>> anything,  then if you are in the J2EE perspective, right click on  
>> the geronimo  server listed in the servers view, then add remove  
>> projects, and move  the web app over to the right side.  If the  
>> server is not running,  hit start and after start this will deploy  
>> the app.  Otherwise it  should deploy the app just by associating  
>> the project to the server.
>>
>> - sachin
>>
>>
>>
>> On Jan 22, 2006, at 7:21 AM, Edson Carlos Ericksson Richter wrote:
>>
>>> I know Eclipse plugin is not released yet, but my question  
>>> probably  is result from some my mistake.
>>> I'm on 20060120-1443.
>>>
>>> I right click on webapp, and ask "Run -> Run as server", then I   
>>> select Apache Geronimo (previously configured), and then I get a   
>>> dialog:
>>>
>>> "Could not find a client that is able to lauch selection"
>>>
>>> Probably I'm doing something terrible wrong in my configuration.
>>> Just to inform, this release keep starting Geronimo forever  
>>> (even  after "Geronimo startup complete on console window").
>>>
>>>
>>> Richter
>>
>>
>>
>


Mime
View raw message