geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lin Sun <linsun_...@yahoo.com>
Subject Re: Eclipse 3.1.1 plugin problems --cannot publish apps
Date Thu, 22 Dec 2005 21:16:42 GMT
I am not seeing any error in the geronimo server log.   Any other logs I can check?  

Thanks, Lin

--- Sachin Patel <sppatel2@gmail.com> wrote:

> What is the error you are getting?
> 
> - sachin
> 
> 
> 
> On Dec 22, 2005, at 3:15 PM, Lin Sun wrote:
> 
> > I tried a simple hello war program and cannot publish it via the  
> > eclipse plugin.
> >
> > I am using:
> >
> > Geronimo 1.0, built a few days ago
> > Eclipse SDK 3.1.1
> > WTP 1.0 RC 5 and its prerequisites
> > Eclipse plug-in, built a few days ago
> >
> > Anyone able to publish some war file via the plugin?
> >
> > Thanks, Lin
> >
> > --- Sachin Patel <sppatel2@gmail.com> wrote:
> >
> >> The editors are being rewritten properly to move to a EMF based
> >> editors.  I recently started this, so most likely the editors are
> >> broken.
> >>
> >> The XML Source view and the design view are not synchronized.  The
> >> design view always shows the in-memory view of the model, and the
> >> source view shows the serialized version of the model.  Modifying the
> >> XMLSource view does not reflect the model, unless the model is
> >> completley reloaded by closing and reopening the editors.  Having a
> >> synchronized source view is possible, but will be a very challenging
> >> task I have not yet looked into tackling.  Any code donations for
> >> this functionality will be greatly appreciated.
> >>
> >> As far as the deploy error, Geronimo M5 is not supported.  The
> >> plugins package the 1.0 deployment jars, and there will be no
> >> backward compatibility support to M5.  The Geronimo Eclipse plugin
> >> will only support every released version of the Geronimo, but not
> >> milestone drivers.
> >>
> >> - sachin
> >>
> >>
> >>
> >> On Dec 22, 2005, at 12:32 PM, Rajiv M wrote:
> >>
> >>> Hello,
> >>>
> >>> I tried a web app on the following environment - a jsp which uses a
> >>> mySQL JDBC resource
> >>> Geronimo 1.0 MD5
> >>> Eclipse SDK 3.1.1
> >>> WTP 1.0 RC 5
> >>> Eclipse plug-in latest build from Geronimo site.
> >>>
> >>> I observed the following issues:
> >>> 1. If i try to add a resource via Naming tab, on the first click I
> >>> get an error, which does not describe anything but to verify
> >>> workspace ".log". A missing resource exception is logged here..
> >>>
> >>> 2. Any resource added in the resource dialog are not getting
> >>> reflected in the Naming screen when clicked OK.
> >>>
> >>> 3. Resource references present in the XML Source view disappear
> >>> when Naming view is selected
> >>> 4. App does not deploy and fails at config store creation. There
> >>> are no exception traced in server.log but an exception is logged in
> >>> the workspace log
> >>>
> >>> ~Rajiv
> >>
> >>
> >
> >
> >
> > 	
> > 		
> > __________________________________
> > Yahoo! for Good - Make a difference this year.
> > http://brand.yahoo.com/cybergivingweek2005/
> 
> 



	
		
__________________________________ 
Yahoo! for Good - Make a difference this year. 
http://brand.yahoo.com/cybergivingweek2005/

Mime
View raw message