geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Carsten Ziegeler <cziege...@apache.org>
Subject Re: Problems building latest - xmlbeans-maven-plugin is missing
Date Fri, 12 Aug 2005 09:47:23 GMT
David Jencks schrieb:
> Are you using maven 1.0.2? that is the only version that works.  I 
> think inheritance is messed up in 1.0 and that would cause the problems 
> you are seeing.  All these artifacts are at cvs.apache.org/repository 
> which is set in etc/project.properties.
> 
Thanks David.

Yes, I'm using 1.0.2 - so, it seems that cvs.apache.org/repository
is not queried as it is not configured.

I added it now to my settings for the property "maven.repo.remote" and
now all dependencies are resolved.

I think this should be added to the docs as it's not the default
configuration Maven users have.

I know I'm going to be a pain, but during building of the assembly, I
now get the following error. (I did a "m:co" followed by "m:rebuild-all")

    [echo] Building juddi-server configuration
    [java]     Error: Operation failed: Could not load servlet class
    [java]     org.apache.juddi.registry.InquiryService caused by
    [java]     org.apache.juddi.registry.InquiryService
    [java]

BUILD FAILED
File......
D:\dev\maven-repo\cache\maven-multiproject-plugin-1.3.1\plugin.jelly
Element... maven:reactor
Line...... 217
Column.... 9
Unable to obtain goal [default] --
D:\dev\workspace\geronimo\modules\assembly\ma
ven.xml:555:88: <ant:java> Java returned: 1
Total time: 25 minutes 45 seconds
Finished at: Fri Aug 12 11:39:21 CEST 2005

Thanks David

-- 
Carsten Ziegeler - Open Source Group, S&N AG
http://www.s-und-n.de
http://www.osoco.org/weblogs/rael/

Mime
View raw message