geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tina Li (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (GERONIMO-5869) No error messge display when reinstall a bundle without uninstall it after first install
Date Wed, 16 Mar 2011 09:20:29 GMT
No error messge display when reinstall a bundle without uninstall it after first install
----------------------------------------------------------------------------------------

                 Key: GERONIMO-5869
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/GERONIMO-5869
             Project: Geronimo
          Issue Type: Bug
      Security Level: public (Regular issues)
          Components: osgi-bundles
    Affects Versions: 3.0
         Environment: JRE 1.6.0 IBM J9 2.4 Windows XP x86-32 jvmwi3260sr9-20101209_70480 (JIT
enabled, AOT enabled)
            Reporter: Tina Li
            Priority: Trivial


1.Use Mar 8 build of Geronimo server
2.Start the server if it's not started
3.Install a osgi bundle via "OSGI Bundle" porlet and choose "start" before install,then web
console showed info:
  bundle installed
  Info bundle started
4.Change the deploy bundle name, for example, only change old.jar to new.jar,then deploy this
bundle again without uninstall this bundle.
Then error info display:
	install bundle failed!
and geronimo.log file showed reason:this bundle has already been installed from the same path.
This seems reasonable
5.But when do nothing to the bundle name and just install this bundle again both without uninstall
and don't choose "start", then web console showed info:
  bundle installed
and the status of this bundle still remains "active".
This seems unreasonable

--
This message is automatically generated by JIRA.
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

Mime
View raw message