geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Shawn Jiang <genspr...@gmail.com>
Subject Re: [BUILD] branches/2.2: Failed for Revision: 1026529
Date Wed, 27 Oct 2010 07:28:43 GMT
On Tue, Oct 26, 2010 at 10:27 PM, Kevan Miller <kevan.miller@gmail.com>wrote:

>
> On Oct 25, 2010, at 4:20 PM, Jarek Gawor wrote:
>
> > I haven't had a chance to but make sure to test it in headless mode.
> > That's what the automatic tests are doing.
>
> Running on a Mac (-Pit,all-subprojects,headless in headless or non-headless
> mode, I get the following:
>
> [INFO] -------------------------------------------------------
> [INFO]  T E S T S
> [INFO] -------------------------------------------------------
> [INFO] Running TestSuite
> [INFO] Tests run: 8, Failures: 4, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed:
> 2.238 sec <<< FAILURE!
> [INFO]
> [INFO] Results :
> [INFO]
> [INFO] Failed tests:
> [INFO]
> testEchoImageWithMTOMSupport(org.apache.geronimo.jaxws.mtom.WebMTOMTest)
> [INFO]
> testEchoImageWithoutMTOMSupport(org.apache.geronimo.jaxws.mtom.WebMTOMTest)
> [INFO]
> testEchoImageWithMTOMSupport(org.apache.geronimo.jaxws.mtom.EJBMTOMTest)
> [INFO]
> testEchoImageWithoutMTOMSupport(org.apache.geronimo.jaxws.mtom.EJBMTOMTest)
> [INFO]
> [INFO] Tests run: 8, Failures: 4, Errors: 0, Skipped: 0
>

I can't recreate the failures from build server as well as the failures
above in my local ubuntu.

cd testsuite
mvn clean install -Pit,headless


> IIUC, the automated tests are running with:
>
> -Pit,all-subprojects,headless
>
> I can't get all-subprojects to work. It fails with:
>

IIRC, all-subprojects profile is only used for release.


>
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Building Geronimo TestSuite :: Commands Testsuite :: Deployer
> [INFO]    task-segment: [clean, install]
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] [clean:clean {execution: default-clean}]
> [INFO] Deleting file set:
> /Users/kevan/geronimo/server/branches/2.2/testsuite/commands-testsuite/deploy/target
> (included: [**], exc\
> luded: [])
> [INFO] [:invoke {execution: clean}]
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [ERROR] BUILD ERROR
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] At least one pom file must be included
>
> --kevan




-- 
Shawn

Mime
View raw message