geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jarek Gawor <jga...@gmail.com>
Subject Re: [blueprint] itests failing with NoClassDefFoundError
Date Tue, 19 May 2009 04:49:04 GMT
What version of maven are you using? I had problems with 2.0.9 but
works fine for me with 2.0.10. I don't know if this will help but
maybe try with clean m2 repo? itests pull in a lot of stuff... maybe
we need to tie down some plugin version.

Jarek

On Mon, May 18, 2009 at 10:33 PM, David Blevins <david.blevins@visi.com> wrote:
> Trying to get a clean build on the blueprint code.  Getting several errors
> due to what seems like an invalid bundle config.
>
> ERROR: Error starting file:bundles/blueprint-core_1.0.0.SNAPSHOT.jar
> (org.osgi.framework.BundleException: Unresolved constraint in bundle 5:
> package; (&(package=org.osgi.service.blueprint.reflect)(version>=1.0.0)))
> org.osgi.framework.BundleException: Unresolved constraint in bundle 5:
> package; (&(package=org.osgi.service.blueprint.reflect)(version>=1.0.0))
>        at org.apache.felix.framework.Felix.resolveBundle(Felix.java:3090)
>        at org.apache.felix.framework.Felix.startBundle(Felix.java:1439)
>        at
> org.apache.felix.framework.Felix.setActiveStartLevel(Felix.java:984)
>        at
> org.apache.felix.framework.StartLevelImpl.run(StartLevelImpl.java:263)
>
> I'm guessing that 1.0.0.SNAPSHOT is considered greater than 1.0.0 and
> something else is going on.
>
> What's the trick to getting these tests to run?
>
> -David
>
>

Mime
View raw message