geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jean-Jacques Parent (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Updated: (GERONIMODEVTOOLS-473) Problem starting server with WTP201
Date Wed, 03 Sep 2008 12:23:44 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/GERONIMODEVTOOLS-473?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Jean-Jacques Parent updated GERONIMODEVTOOLS-473:
-------------------------------------------------

    Attachment: geronimo.log

> Problem starting server with WTP201
> -----------------------------------
>
>                 Key: GERONIMODEVTOOLS-473
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/GERONIMODEVTOOLS-473
>             Project: Geronimo-Devtools
>          Issue Type: Bug
>          Components: eclipse-plugin
>    Affects Versions: 2.0.0
>         Environment: Windows XP
> WTP 201
>            Reporter: Jean-Jacques Parent
>            Assignee: Tim McConnell
>             Fix For: 2.1.3
>
>         Attachments: .log, geronimo.log, JIRA-473.doc
>
>
> I have installed wtp-all-in-one-sdk-win32 and than follow the instructions as suggested
in
> http://geronimo.apache.org/geronimo-eclipse-plugin-installation-instructions.html.
> I have also manually installed the plugin: geronimo-eclipse-plugin-2.0.0-deployable.zip
> I configured the server geronimo and try to start it without deploying anything yet.
> In the eclipse console, a message indicates that the server startup is complete, but
the status in Eclipse is still 'starting'. 
> Indeed, the server is started, I can use the web console, but then comes the timeout
and the server stops.
> Is it a configuration problem?
> Thanks

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message