geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jean-Jacques Parent (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (GERONIMODEVTOOLS-473) Problem starting server with WTP201
Date Tue, 02 Sep 2008 11:29:44 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/GERONIMODEVTOOLS-473?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=12627632#action_12627632
] 

Jean-Jacques Parent commented on GERONIMODEVTOOLS-473:
------------------------------------------------------

I have installed GEP 2.1.2 with Geronimo 2.1.2. 
The problem mentioned in this issue does not appear anymore. The server starts and stops fine.

But I have some problems when developing with Geronimo, especially at (re)deployment time.


When modifying any java or jsp file, the corresponding jar or web application is marked as
to be republished. The server automatically republishes the entire application, but this process
fails: the republish action hangs. I finally have to stop the geronimo server and clean the
situation. (remove the project and add it again to the server).
You can imagine that this process takes too much time in a development phase.

I have attached the jira-473.doc with some printscreens.
Just let me know if I am doing something wrong or if some configurations are missing.

Thanks in advance.


> Problem starting server with WTP201
> -----------------------------------
>
>                 Key: GERONIMODEVTOOLS-473
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/GERONIMODEVTOOLS-473
>             Project: Geronimo-Devtools
>          Issue Type: Bug
>          Components: eclipse-plugin
>    Affects Versions: 2.0.0
>         Environment: Windows XP
> WTP 201
>            Reporter: Jean-Jacques Parent
>            Assignee: Tim McConnell
>
> I have installed wtp-all-in-one-sdk-win32 and than follow the instructions as suggested
in
> http://geronimo.apache.org/geronimo-eclipse-plugin-installation-instructions.html.
> I have also manually installed the plugin: geronimo-eclipse-plugin-2.0.0-deployable.zip
> I configured the server geronimo and try to start it without deploying anything yet.
> In the eclipse console, a message indicates that the server startup is complete, but
the status in Eclipse is still 'starting'. 
> Indeed, the server is started, I can use the web console, but then comes the timeout
and the server stops.
> Is it a configuration problem?
> Thanks

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message