geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Tim McConnell (JIRA)" <>
Subject [jira] Commented: (GERONIMODEVTOOLS-473) Problem starting server with WTP201
Date Wed, 20 Aug 2008 03:04:44 GMT


Tim McConnell commented on GERONIMODEVTOOLS-473:

Hi Jean-Jacques, are you still having this problem ?? If so, would like to see what I can
do to help you resolve it. Please let me know. Thanks

> Problem starting server with WTP201
> -----------------------------------
>                 Key: GERONIMODEVTOOLS-473
>                 URL:
>             Project: Geronimo-Devtools
>          Issue Type: Bug
>          Components: eclipse-plugin
>    Affects Versions: 2.0.0
>         Environment: Windows XP
> WTP 201
>            Reporter: Jean-Jacques Parent
>            Assignee: Tim McConnell
> I have installed wtp-all-in-one-sdk-win32 and than follow the instructions as suggested
> I have also manually installed the plugin:
> I configured the server geronimo and try to start it without deploying anything yet.
> In the eclipse console, a message indicates that the server startup is complete, but
the status in Eclipse is still 'starting'. 
> Indeed, the server is started, I can use the web console, but then comes the timeout
and the server stops.
> Is it a configuration problem?
> Thanks

This message is automatically generated by JIRA.
You can reply to this email to add a comment to the issue online.

View raw message