geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jean-Jacques Parent (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (GERONIMODEVTOOLS-473) Problem starting server with WTP201
Date Mon, 11 Aug 2008 11:47:45 GMT
Problem starting server with WTP201
-----------------------------------

                 Key: GERONIMODEVTOOLS-473
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/GERONIMODEVTOOLS-473
             Project: Geronimo-Devtools
          Issue Type: Bug
          Components: eclipse-plugin
    Affects Versions: 2.0.0
         Environment: Windows XP
WTP 201
            Reporter: Jean-Jacques Parent
            Assignee: Tim McConnell


I have installed wtp-all-in-one-sdk-win32 and than follow the instructions as suggested in
http://geronimo.apache.org/geronimo-eclipse-plugin-installation-instructions.html.
I have also manually installed the plugin: geronimo-eclipse-plugin-2.0.0-deployable.zip

I configured the server geronimo and try to start it without deploying anything yet.
In the eclipse console, a message indicates that the server startup is complete, but the status
is still 'starting'. 
Indeed, the server is started, I can use the web console, but then comes the timeout and the
server stops.

Is it a configuration problem?

Thanks



-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message