geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Lei Wang" <rwo...@gmail.com>
Subject Re: [jira] Created: (GERONIMO-4171) Eclipse Plug-in doesn't open embedded browser when executing Run on Server
Date Wed, 02 Jul 2008 08:51:36 GMT
As I know, so far, GEP has not supported this behavior.

Is there any plan to implement this function?

Rex

2008/6/28 Jose M. Ordax (JIRA) <jira@apache.org>:

> Eclipse Plug-in doesn't open embedded browser when executing Run on Server
> --------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: GERONIMO-4171
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/GERONIMO-4171
>             Project: Geronimo
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: public (Regular issues)
>          Components: Plugins
>    Affects Versions: 2.1.1
>         Environment: Eclipse R3.4
> WTP 3.0
> Geronimo v2.1 Server Adapter 2.1.1
>            Reporter: Jose M. Ordax
>
>
> When you try Run on Server Context Menu function on a HTMl or JSP page,
> Geronimo is started, the App is deployed but the embedded browser doesn't
> start and doesn't load the page I am trying to test.
>
> With the rest of Application Servers like Tomcat, GlassFish, etc... it
> works.
>
> I haven't a clear idea if this ia a Geronimo Server Adapter bug or WTP bug.
> But as it is working fine with other Application Servers I suspect it is
> Geronimo bug.
>
> Thanks,
>
>   Chemi.
>
> --
> This message is automatically generated by JIRA.
> -
> You can reply to this email to add a comment to the issue online.
>
>

Mime
View raw message