geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jacek Laskowski (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Updated: (GERONIMO-3890) Struts2 extremely slow (unusable)
Date Sun, 02 Mar 2008 20:54:50 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/GERONIMO-3890?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Jacek Laskowski updated GERONIMO-3890:
--------------------------------------

    Summary: Struts2 extremely slow (unusable)  (was: STRUTS2 EXTERMELY SLOW (UNUSABLE) IN
GERONIMO - OK IN OTHER SERVERS )

> Struts2 extremely slow (unusable)
> ---------------------------------
>
>                 Key: GERONIMO-3890
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/GERONIMO-3890
>             Project: Geronimo
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: public(Regular issues) 
>    Affects Versions: 2.0.1, 2.0.2
>         Environment: 2.5Ghz Pentium 4. + 1.5Gb RAM. + Eclipse 3.3 + Geronimo 2.0.2 +
Struts 2.0.11+ + Windows 2000 + JRE 1.5.0_09 + Apache Tomcat 6
>            Reporter: Pete Robinson
>
> Hello All,
> Scenario
> I have a problem when trying to develop a new "Dynamic Web Project" in Geronimo that
uses struts2.
> Problem
> I'm experiencing major performance problems using struts2. Other servers (Jonas 4.8.6,
JBoss 4.2.2.GA), do not demonstrate this error at all.
> After days (3 weeks) of trying to get a simple project to work, I've reduced the problem
description to the bare minimum.
> Create the example struts2 project from the struts2.org website as described here:
>     http://www.struts2.org/free-struts2-book/developing-your-first-struts2-application/
> And, deploy from eclipse. You should have no problems. Now, call it up.
>     http://localhost:8080/struts2demo/
> And look how terribly SLOW this works. I wait for 30 seconds for the server to respond
then 30-60 seconds for it to paint the web page.
> Now, add a few testfields. See how each "line" (label/field pair) takes 10 seconds to
render. 
> This must be a bug or config problem
> Any ideas?
> I've even tried running on a linux installation. Same problem.
> I've tried IE and Firefox, so it's not a browser issue.
> I've also tried Geronimo 2.0.1 and Geronimo 2.0.2. Same problem.
> This problem does not occur running under jBoss-4.2.2.GA.
> Thanks in Advance!
> Pete Robinson
> Environment
> 2.5Ghz Pentium 4. 1.5Gb RAM. Eclipse 3.3 + Geronimo 2.0.2 + Struts 2.0.11+ + Windows
2000 + JRE 1.5.0_09 Tomcat 6.X

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message