geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jarek Gawor (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Resolved: (GERONIMO-3013) <web-service-address> is ignored
Date Mon, 09 Apr 2007 14:47:32 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/GERONIMO-3013?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Jarek Gawor resolved GERONIMO-3013.
-----------------------------------

       Resolution: Fixed
    Fix Version/s: 2.0-M5

The <web-service-address> element along with other web service attributes are being
translated and handled now.


> <web-service-address> is ignored
> --------------------------------
>
>                 Key: GERONIMO-3013
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/GERONIMO-3013
>             Project: Geronimo
>          Issue Type: Bug
>      Security Level: public(Regular issues) 
>          Components: OpenEJB
>            Reporter: Jarek Gawor
>             Fix For: 2.0-M5
>
>
> I'm deploying an annotated stateless ejb which also is a web service. The module does
not contain ejb-jar.xml file but does contain openejb-jar.xml file. The openejb-jar.xml file
looks like the following:
> <openejb-jar xmlns="http://openejb.apache.org/xml/ns/openejb-jar-2.2"
>                       xmlns:pkgen="http://openejb.apache.org/xml/ns/pkgen-2.1"
>                       xmlns:naming="http://geronimo.apache.org/xml/ns/naming-1.2"
>                       xmlns:sys="http://geronimo.apache.org/xml/ns/deployment-1.2">
>     <environment>
>         <moduleId>
>             <groupId>JEE5</groupId>
>             <artifactId>JAXWSEJB</artifactId>
>             <version>1.1</version>
>             <type>car</type>
>         </moduleId>
>    </environment>
>  <enterprise-beans>
>     <session>
>       <ejb-name>JAXWSBean</ejb-name>
>       <jndi-name>JAXWSBean</jndi-name>
>       <web-service-address>/services/Review</web-service-address>
>     </session>
>   </enterprise-beans>
> </openejb-jar>
> During the deployment the right moduleID is used (as specified in the descriptor). However,
I'm unable to find a reference to web-service-address element in any of the members (including
DD) when deploying the service (when running in a debugger). It looks like the web-service-address
is ignored or not propagated (maybe it is ignored during translation). 
> Support for specifying web-service-address is necessary.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message