geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jarek Gawor" <jga...@gmail.com>
Subject Re: logging settings
Date Tue, 06 Feb 2007 20:18:18 GMT
Yep, I missed that. Thanks a lot!

Jarek

On 2/6/07, Donald Woods <drw_web@yahoo.com> wrote:
> Did also update the following lines in server-log4j.properties -
>
> log4j.rootLogger=INFO, CONSOLE, FILE
> log4j.appender.FILE.threshold=INFO
>
> to be -
>
> log4j.rootLogger=DEBUG, CONSOLE, FILE
> log4j.appender.FILE.threshold=DEBUG
>
>
> -Donald
>
> Jarek Gawor wrote:
> > Hi,
> >
> > I'm trying to turn on some logging in the server. So I added a line to
> > the server-log4j.properties, e.g.:
> >
> > log4j.logger.org.apache.geronimo.cxf=DEBUG
> >
> > then I started the server with -Dlog4j.debug=true to ensure the right
> > properties file is being read and my logger settings are set:
> >
> > log4j: Reading configuration from URL
> > file:/C:/target/geronimo-jetty6-jee5-2.0-S
> > NAPSHOT/var/log/server-log4j.properties
> > log4j: Parsing for [root] with value=[INFO, CONSOLE, FILE].
> > .....
> > log4j: Parsing for [org.apache.geronimo.cxf] with value=[DEBUG].
> > log4j: Level token is [DEBUG].
> > log4j: Category org.apache.geronimo.cxf set to DEBUG
> > log4j: Handling log4j.additivity.org.apache.geronimo.cxf=[null]
> >
> > However, at runtime I don't see the expected logging output (on the
> > console or the log file). Is there some trick to it or did I miss
> > something? I'm using Jetty assembly.
> >
> > Thanks,
> > Jarek
> >
> >
>
>

Mime
View raw message