geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Lin Sun" <linsun....@gmail.com>
Subject build error at getting incubator-woden
Date Wed, 07 Feb 2007 15:40:47 GMT
Hi, I am seeing a build error at getting incubator-woden (see below).  I
removed the reference to the jar in root pom.xml and configs\axis2\pom.xml
and my build is still running.  I don't see a need why we need them. :-)

Lin

----------
1) incubator-woden:woden:jar:1.0.0M6

  Try downloading the file manually from the project website.

  Then, install it using the command:
      mvn install:install-file -DgroupId=incubator-woden -DartifactId=woden
\
          -Dversion=1.0.0M6 -Dpackaging=jar -Dfile=/path/to/file

  Path to dependency:
        1) org.apache.geronimo.configs:axis2:car:2.0-SNAPSHOT
        2) incubator-woden:woden:jar:1.0.0M6

----------
1 required artifact is missing.

for artifact:
  org.apache.geronimo.configs:axis2:car:2.0-SNAPSHOT

from the specified remote repositories:
  central (http://repo1.maven.org/maven2),
  apache.snapshots (http://people.apache.org/repo/m2-snapshot-repository),
  codehaus (http://repository.codehaus.org),
  apache-snapshots (http://people.apache.org/repo/m2-snapshot-repository),
  codehaus-snapshots (http://snapshots.repository.codehaus.org),
  apache-incubator
(http://people.apache.org/repo/m2-incubating-repository/),
  axis2-m2-repo (http://ws.zones.apache.org/repository2/),
  tomcat-m2-repo (http://tomcat.apache.org/dev/dist/m2-repository/)




Mime
View raw message