geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From anita kulshreshtha <a_kuls...@yahoo.com>
Subject Re: Build failure?
Date Tue, 23 Jan 2007 17:21:39 GMT
   yes, I am getting this too.

Anita
 
--- David Jencks <david_jencks@yahoo.com> wrote:

> I'm getting a test failure this morning on trunk...
> 
> 
> Running org.apache.geronimo.openejb.deployment.EjbModuleBuilderTest
> Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 1, Skipped: 0, Time elapsed: 0.5  
> sec <<< FAILURE!
> 
>   cat modules/geronimo-openejb-builder/target/surefire-reports/TEST- 
> org.apache.geronimo.openejb.deployment.EjbModuleBuilderTest.xml
> ....
> ....
> 
>    <testcase time="0.491" name="test">
>      <error type="java.lang.NullPointerException"  
> message="type">java.lang.NullPointerException: type
>          at  
> org.apache.openejb.alt.config.ConfigurationFactory.configureService 
> (ConfigurationFactory.java:382)
>          at  
> org.apache.geronimo.openejb.OpenEjbSystemGBean.createContainer 
> (OpenEjbSystemGBean.java:123)
>          at org.apache.geronimo.openejb.EjbContainer.doStart 
> (EjbContainer.java:105)
>          at  
>
org.apache.geronimo.openejb.deployment.EjbModuleBuilderTest.addEjbContai
> 
> ner(EjbModuleBuilderTest.java:77)
>          at  
> org.apache.geronimo.openejb.deployment.EjbModuleBuilderTest.test 
> (EjbModuleBuilderTest.java:50)
> </error>
> 
> Anyone else seeing this?
> 
> I'm getting the same result after rebuilding openejb3
> 
> thanks
> david jencks
> 
> 



 
____________________________________________________________________________________
Need a quick answer? Get one in minutes from people who know.
Ask your question on www.Answers.yahoo.com

Mime
View raw message