geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Krishnakumar B" <www....@gmail.com>
Subject Re: testsuite not running
Date Fri, 01 Dec 2006 11:02:33 GMT
Thanks. It works when i installed FireFox. It doesnt work with IE

Regards
Krish

On 11/30/06, Prasad Kashyap <goyathlay.geronimo@gmail.com> wrote:
> Hi Krishna,
>
> I have seen this happen when I had a very old version of Firefox on my
> machine. I upgraded to version 1.5.0.8 and now it works.
>
> Cheers,
> Prasad
>
> On 11/30/06, Krishnakumar B <www.bkk@gmail.com> wrote:
> > Hi,
> >
> > I tried running the testsuite following the instructions from cWiki.
> > The tests stop and do not run after the message Running deployment
> >  or Running console. I have checked out trunk and built the server assemblies.
> >
> > rt\test-ear-j2ee_1.4\2.0-SNAPSHOT\test-ear-j2ee_1.4-2.0-SNAPSHOT.ear with plan n
> > ull
> > [INFO] [INFO] Starting modules...
> > [INFO] [INFO] Starting module: org.apache.geronimo.testsupport/test-ear-j2ee_1.3
> > /2.0-SNAPSHOT/ear
> > [INFO] [INFO] Started module(s):
> > [INFO] [INFO]     [0] org.apache.geronimo.testsupport/test-ear-j2ee_1.3/2.0-SNAP
> > SHOT/ear
> > [INFO] [INFO] Starting module: org.apache.geronimo.testsupport/test-ear-j2ee_1.4
> > /2.0-SNAPSHOT/ear
> > [INFO] [INFO] Started module(s):
> > [INFO] [INFO]     [0] org.apache.geronimo.testsupport/test-ear-j2ee_1.4/2.0-SNAP
> > SHOT/ear
> > [INFO] [INFO] [surefire:test {execution: integration}]
> > [INFO] [INFO] Surefire report directory: C:\g20\testsuite\deployment-testsuite\t
> > est-deployments\target\surefire-reports
> > [INFO]
> > [INFO] -------------------------------------------------------
> > [INFO]  T E S T S
> > [INFO] -------------------------------------------------------
> > [INFO] Running deployment
> >
> >
> > Regards
> > Krish
> >
>

Mime
View raw message