geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Krishnakumar B" <www....@gmail.com>
Subject Re: 1.2 SNAPSHOT build error
Date Thu, 23 Nov 2006 13:46:36 GMT
hi Gianny,

Thanks. It works after i delete the configs.

Regards
Krish

On 11/23/06, Gianny Damour <gianny.damour@optusnet.com.au> wrote:
> Hi Krish,
>
> You have in your m2 repository a 1.2-SNAPSHOT config, which needs to
> be cleaned: basically, if you delete the directory org/apache/
> geronimo/configs from your m2 repository you should be able to build
> successfully.
>
> In more details, during a couple of days, there was a GBeanInfo
> having the SUID 1053655034244747613. In order to keep backward
> compatibility with G1.1.1 having the SUID -6198804067155550221, we
> set the SUID back to -6198804067155550221. Some configurations based
> on the GBeanInfo having the SUID 1053655034244747613 are in your
> local m2 repository and they cannot be loaded.
>
> Thanks,
> Gianny
>
>
> On 23/11/2006, at 9:19 PM, Krishnakumar B wrote:
>
> > I get an error in configs rmi-naming while building 1.2-SNAPSHOT
> > geronimo.
> >
> > [INFO] [car:package]
> > [INFO] Packaging module configuration: C:\g12\configs\rmi-naming
> > \target\plan\pla
> > n.xml
> > [INFO]
> > ----------------------------------------------------------------------
> > --
> > [ERROR] BUILD ERROR
> > [INFO]
> > ----------------------------------------------------------------------
> > --
> > [INFO] Unable to create configuration for deployment
> >
> > org.apache.geronimo.gbean.GBeanInfo; local class incompatible:
> > stream classdesc
> > serialVersionUID = 1053655034244747613, local class
> > serialVersionUID = -61988040
> > 67155550221
> > [INFO]
> > ----------------------------------------------------------------------
> > --
> > [INFO] For more information, run Maven with the -e switch
> > [INFO]
> > ----------------------------------------------------------------------
> > --
> >
> > I tried clean, install of modules and then did clean,install of
> > configs. Any help in fixing this.
> >
> > regards
> > Krish
>
>

Mime
View raw message