Hit a new error.  console output given below.

[INFO] -------------------------------------------------------------------------
---
[INFO] Building Geronimo Configs :: J2EE Corba
[INFO]    task-segment: [install]
[INFO] -------------------------------------------------------------------------
---
[INFO] [tools:require-java-version {execution: validate-java-version}]
[INFO] [tools:copy-legal-files {execution: install-legal-files}]
[INFO] [resources:resources]
[INFO] Using default encoding to copy filtered resources.
[INFO] [car:prepare-plan]
[INFO] Generated: G:\configs\j2ee-corba\target\plan\plan.xml
[WARNING] POM for 'tranql:tranql-connector-derby-embed-xa:pom:1.1:compile' is in
valid. It will be ignored for artifact resolution. Reason: Failed to validate PO
M
[WARNING] POM for 'activecluster:activecluster:pom:1.1-SNAPSHOT:compile' is inva
lid. It will be ignored for artifact resolution. Reason: Not a v4.0.0 POM.
[WARNING] POM for 'activemq:activemq:pom:3.2.4-SNAPSHOT:compile' is invalid. It
will be ignored for artifact resolution. Reason: Not a v4.0.0 POM.
[WARNING] POM for 'tranql:tranql:pom:1.4-SNAPSHOT:compile' is invalid. It will b
e ignored for artifact resolution. Reason: Not a v4.0.0 POM.
[INFO] [car:package]
[INFO] Packaging module configuration: G:\configs\j2ee-corba\target\plan\plan.xm
l
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[ERROR] BUILD ERROR
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] No attribute builder deployed for namespace: http://openejb.apache.org/xm
l/ns/corba-tss-config-2.1

[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] For more information, run Maven with the -e switch
[INFO] ------------------------------------------------------------------------
[INFO] Total time: 7 minutes 48 seconds
[INFO] Finished at: Sun Oct 01 12:16:25 IST 2006
[INFO] Final Memory: 67M/121M
[INFO] ------------------------------------------------------------------------

On 9/30/06, David Jencks <david_jencks@yahoo.com > wrote:
Apparently despite all my attempts my root pom was not up to date, I
think some local modifications confused svn up so the
>> <extensions>true</extensions>

got left out.  I can now build OK using the unmodified root pom.

sorry for the alarm and thanks for the hints

david jencks


On Sep 30, 2006, at 8:43 AM, David Jencks wrote:

> I've tried mvn -U, rebuilding genesis locally, and a bunch of other
> things and I'm still getting this error too.
>
> My top level pom appears to have something slightly different:
>
>         <plugins>
>             <plugin>
>                 <groupId>org.apache.geronimo.genesis.plugins</groupId>
>                 <artifactId>tools-maven-plugin</artifactId>
>                 <executions>
>                     <execution>
>                         <id>validate-java-version</id>
>                         <phase>validate</phase>
>                         <goals>
>                             <goal>require-java-version</goal>
>                         </goals>
>                         <configuration>
>                             <version>1.4*</version>
>                         </configuration>
>                     </execution>
>
>                     <!--
>                     NOTE: This will copy LICENSE.txt and NOTICE.txt
> to classes/META-INF.
>
>                           Its a itty-bitty HACK to avoid adding
> resource definitions to
>                           the build, which causes the Eclipse
> plugin to generate invalid
>                           .classpath files. :-(
>                     -->
>                     <execution>
>                         <id>install-legal-files</id>
>                         <phase>generate-resources</phase>
>                         <goals>
>                             <goal>copy-legal-files</goal>
>                         </goals>
>                     </execution>
>                 </executions>
>             </plugin>
>
> any ideas?
>
> thanks
> david jencks
>
>
> On Sep 30, 2006, at 1:50 AM, Jason Dillon wrote:
>
>> Run `mvn -U` to make sure you have the latest snapshots.... or `rm
>> -rf ~/.m2/repository/org/apache/geronimo/genesis/`.
>>
>> Genesis tools-maven-plugin was updated earlier to add some new
>> packagings.
>>
>> Also make sure the top-level pom.xml is up to date, it could have:
>>
>> <plugin>
>>                 <groupId>org.apache.geronimo.genesis.plugins</
>> groupId>
>>                 <artifactId>tools-maven-plugin</artifactId>
>>
>>                 <!-- Tools includes custom packagings, install as
>> extention to pick them up -->
>>                 <extensions>true</extensions>
>> ...
>>
>> --jason
>>
>>
>> On Sep 30, 2006, at 1:19 AM, Vamsavardhana Reddy wrote:
>>
>>> I am getting the following error when running bootstrap assmble.
>>> Any suggestions on how to overcome this?
>>>
>>> [INFO] Building Geronimo Assemblies :: Minimal Framework
>>> [INFO]    task-segment: [install]
>>> [INFO]
>>> --------------------------------------------------------------------
>>> -----
>>> ---
>>> [INFO]
>>> --------------------------------------------------------------------
>>> ----
>>> [ERROR] BUILD ERROR
>>> [INFO]
>>> --------------------------------------------------------------------
>>> ----
>>> [INFO] Cannot find lifecycle mapping for packaging: 'application-
>>> assembly'.
>>> Component descriptor cannot be found in the component repository:
>>> org.apache.mav
>>> en.lifecycle.mapping.LifecycleMappingapplication-assembly.
>>> [INFO]
>>> --------------------------------------------------------------------
>>> ----
>>> [INFO] For more information, run Maven with the -e switch
>>> [INFO]
>>> --------------------------------------------------------------------
>>> ----
>>> [INFO] Total time: 6 minutes 44 seconds
>>> [INFO] Finished at: Sat Sep 30 13:44:24 IST 2006
>>> [INFO] Final Memory: 61M/111M
>>
>