geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Jencks <david_jen...@yahoo.com>
Subject Re: A test of building with java 1.5 - yoko, openejb, geronimo
Date Wed, 04 Oct 2006 01:29:09 GMT
there were some typos in the source config.xml which I think I  
fixed... try again

thanks
david jencks

On Oct 3, 2006, at 6:12 PM, Jay D. McHugh wrote:

> Hello again,
>
> Well, I rebuilt everything using java 1.4 this time.  And, I just  
> used the yoko snapshot jars (they were available now, but were not  
> available last time I was building).
>
> So starting with a fresh .m2 repo...
>
> I compiled:
> - geronimo-specs from svn checkout of trunk
> - openejb2 from svn checkout of trunk
> - geronimo from svn checkout of trunk
>
> And I got the same corruption of the var/config/config.xml file:
>
>    <module name="org.apache.geronimo.configs/j2ee-corba-yoko/1.2- 
> SNAPSHOT/car" load="false">
>        <gbean name="NameServer">
>            <attribute name="port">1050</attribute>
>            <attribute name="host">${PlanCOSNamingHostttribute>
>        </gbean>
>    </module>
>
>    <module name="org.apache.geronimo.configs/j2ee-corba-sun/$ 
> {pom.version}/car" load="false">
>        <gbean name="NameServer">
>            <attribute name="port">1050</attribute>
>            <attribute name="host">${PlanCOSNamingHostttribute>
>        </gbean>
>    </module>
>
>
> Is this a result of the recent yoko changes being patched in?
> Is anyone else getting this same result?
>
> Jay


Mime
View raw message