geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vamsavardhana Reddy" <c1vams...@gmail.com>
Subject Re: [jira] Commented: (GERONIMO-2393) Maven eclipse plugin is generating invalid classpath entries in .classpath
Date Thu, 05 Oct 2006 12:15:59 GMT
I have Sun JDK v1.4.2_12 installed in C:\SUNJDK142.  JAVA_HOME is set to the
same dir.

--vamsi

On 10/5/06, anita kulshreshtha <a_kulshre@yahoo.com> wrote:
>
> What is your JAVA_HOME set to ?
>
> Thanks
> Anita
>
> ----- Original Message ----
> From: Vamsavardhana Reddy (JIRA) <dev@geronimo.apache.org>
> To: dev@geronimo.apache.org
> Sent: Thursday, October 5, 2006 1:09:20 AM
> Subject: [jira] Commented: (GERONIMO-2393) Maven eclipse plugin is
> generating invalid classpath entries in .classpath
>
>     [
> http://issues.apache.org/jira/browse/GERONIMO-2393?page=comments#action_12440030]
>
> Vamsavardhana Reddy commented on GERONIMO-2393:
> -----------------------------------------------
>
> URGH...  I will have to withdraw my previous comment that Sun JDK
> v1.4.2_12 solved it.  The problem has not gone away.  I did a fresh
> checkout and bootstrap on a machine that had Sun JDK 1.4.2_09 and noticed
> that the classpath entries are fine.  Afterward that I installed Sun
> JDK1.4.2_12 on my machine and ran mvn eclipse:eclipse under a specific
> directory (modules\geronimo-tomcat) and noticed that the classpath entries
> are alright (this was before a reboot once JDK1.4.2_12 is installed.  I do
> not know if the reboot has any effect on the current issue).  I thought the
> problem is solved.  After a later run of mvn eclipse:eclipse, I am still
> left with incorrect classpath entries. HELP!!!!
>
> > Maven eclipse plugin is generating invalid classpath entries in
> .classpath
> >
> --------------------------------------------------------------------------
> >
> >                 Key: GERONIMO-2393
> >                 URL: http://issues.apache.org/jira/browse/GERONIMO-2393
> >             Project: Geronimo
> >          Issue Type: Bug
> >      Security Level: public(Regular issues)
> >          Components: buildsystem
> >    Affects Versions: 1.2
> >         Environment: WinXP, G TRUNK
> >            Reporter: Vamsavardhana Reddy
> >             Fix For: 1.2
> >
> >         Attachments: .classpath, .classpath
> >
> >
> > I have run mvn eclipse:eclipse.  Upon importing the projects into
> eclipse, I am noticing the the classpath entries generated have the first
> letter missing.  Here is an example of some classpath entries in .classpath
> file.
> >   <classpathentry kind="var"
> path="M2_REPO/ommons-cli/commons-cli/1.0/commons-cli-1.0.jar"/>
> >   <classpathentry kind="var" path="M2_REPO/tax/stax-api/1.0/stax-
> api-1.0.jar"/>
> >   <classpathentry kind="var"
> path="M2_REPO/lassworlds/classworlds/1.1-alpha-2/classworlds-
> 1.1-alpha-2.jar"/>
> >   <classpathentry kind="var"
> path="M2_REPO/rg/apache/maven/maven-repository-metadata/2.0.4/maven-
> repository-metadata-2.0.4.jar"/>
>
> --
> This message is automatically generated by JIRA.
> -
> If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
> http://issues.apache.org/jira/secure/Administrators.jspa
> -
> For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira
>
>
>
>
>

Mime
View raw message