geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sachin Patel <sppat...@gmail.com>
Subject Re: Errors while using Geronimo Eclipse Plugin RC2
Date Fri, 07 Jul 2006 12:48:33 GMT
Thats what I like to hear :)

On Jul 7, 2006, at 8:40 AM, Shiva Kumar H R wrote:

> :) After using WTP 1.5 & Eclipse 3.2, the dialog size problem  
> disappeared.
>
> Also, tried launching Geronimo Console from within Eclipse using  
> 1.1 RC3 plugin and it works.
>
> - Shiva
>
> On 7/6/06, Sachin Patel <sppatel2@gmail.com> wrote: As far as the  
> UI problem of the dialog size, can you open a JIRA and
> attach the screen shot to it.  Also since you're the SWT/JFace
> expert :) if I point you to the code, would you be able to provide a
> quick fix?
>
> Thanks.
>
> On Jul 6, 2006, at 10:08 AM, Sachin Patel wrote:
>
> >
> > On Jul 6, 2006, at 8:28 AM, Shiva Kumar H R wrote:
> >
> >> Hi Sachin,
> >> I tried using WTP 1.5 and Eclipse 3.2. The problems mentioned
> >> earlier disappear and I am able to start/stop the server
> >> successfully.
> >>
> >> However after the server gets started, when I right click on the
> >> server, I see that "Launch Geronimo Console" is disabled. Isn't
> >> this a bug? Shall I open a JIRA for the same?
> >
> > Yes, I noticed this as well, please open a JIRA.
> >
> >>
> >> I also observed that the ".log" file in my "eclipse\workspace
> >> \.metadata" directory has the following messages logged. Do you
> >> suspect any problem here?
> >
> > No this is ok and just a warning.  I can't remove the duplicate
> > extensions because they are being inserted automatically by EMF
> > during the build.
> >
> >>  
> ---------------------------------------------------------------------
> >> -------------------------------------------------
> >> !SESSION 2006-07-06 17:50: 17.529
> >> -----------------------------------------------
> >> eclipse.buildId=M20060629-1905
> >> java.version=1.4.2_08
> >> java.vendor=Sun Microsystems Inc.
> >> BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_US
> >> Command-line arguments:  -os win32 -ws win32 -arch x86 -clean
> >>
> >> !ENTRY org.eclipse.emf.ecore 2 0 2006-07-06 17:50:41.524
> >> !MESSAGE Both 'org.apache.geronimo.deployment.model' and
> >> 'org.apache.geronimo.v11.deployment.model' register an extension
> >> parser for 'deployment'
> >>
> >> !ENTRY org.eclipse.emf.ecore 2 0 2006-07-06 17:50:41.524
> >> !MESSAGE Both ' org.apache.geronimo.deployment.model' and
> >> 'org.apache.geronimo.v11.deployment.model' register an extension
> >> parser for 'naming'
> >>
> >> !ENTRY org.eclipse.emf.ecore 2 0 2006-07-06 17:50: 41.534
> >> !MESSAGE Both 'org.apache.geronimo.deployment.model' and
> >> 'org.apache.geronimo.v11.deployment.model' register an extension
> >> parser for 'web'
> >>  
> ---------------------------------------------------------------------
> >> -------------------------------------------------
> >>
> >> - Shiva Kumar
> >>
> >> On 7/5/06, Sachin Patel <sppatel2@gmail.com> wrote: Can you retry
> >> using the callisto release (WTP 1.5, and Eclipse 3.2)?
> >> This is what the plugin is built on and supports.
> >>
> >> On Jul 5, 2006, at 9:05 AM, Shiva Kumar H R wrote:
> >>
> >> > Hi,
> >> > I am using http://people.apache.org/dist/geronimo/eclipse/ 
> unstable/
> >> > g-eclipse-plugin-1.1-RC2.zip with Eclipse 3.1.2 and WTP 1.0.2
> >> > (build  wtp-sdk-R-1.0.2-200604200208).
> >> >
> >> > 1) While defining a New Server, during this dialog "New Apache
> >> > Geronimo v1.1 Runtime: Please enter the directory where  
> Geronimo is
> >> > currently installed or where you would like it to be  
> installed." as
> >> > shown in attachment " 1.GIF", once I specify the "Application
> >> > Server Installation Directory", the upper portion of the Dialog
> >> > gets reduced in size leaving me unable to see the message/info
> >> > there, as shown in attachment "2.GIF ". Although this doesn't  
> stop
> >> > me from defining a new server, I miss out on the information  
> which
> >> > was displayed during that dialog.
> >> >
> >> > 2) After defining the server (I have the following server
> >> > installed: Geronimo 1.1 with Jetty with Sun JDK 1.4.2_08), when I
> >> > try to start the server, server does get started with the below
> >> > messages in "Console" view:
> >> >
> >>  
> ---------------------------------------------------------------------
> >> -
> >> > -----------------------------------------------------------------
> >> > ...
> >> > 18:22:49,519 DEBUG [GBeanSingleReference] Waiting to start
> >> geronimo/
> >> > remote-deploy-jetty/1.1/car?
> >> J2EEApplication=null,WebModule=geronimo/
> >> > remote-deploy-jetty/1.1/car,j2eeType=Servlet,name=jsp because no
> >> > targets are running for reference JettyServletRegistration  
> matching
> >> > the patterns geronimo/remote-deploy-jetty/1.1/car?
> >> > J2EEApplication=null,j2eeType=WebModule,name=geronimo/remote-
> >> deploy-
> >> > jetty/1.1/car
> >> > 18:22:49,649 DEBUG [GBeanSingleReference] Waiting to start
> >> geronimo/
> >> > remote-deploy-jetty/1.1/car?
> >> J2EEApplication=null,WebModule=geronimo/
> >> > remote-deploy-jetty/1.1/car,j2eeType=Servlet,name=file-upload
> >> > because no targets are running for reference Previous matching  
> the
> >> > patterns geronimo/remote-deploy-jetty/1.1/car?
> >> > J2EEApplication=null,WebModule=geronimo/remote-deploy-jetty/1.1/
> >> > car,j2eeType=Servlet,name=404-error
> >> > Geronimo startup complete
> >> >
> >>  
> ---------------------------------------------------------------------
> >> -
> >> > -----------------------------------------------------------------
> >> >
> >> > However the "Servers" view still shows the server status as
> >> > "Starting.." as shown in attachment " 3.GIF". And after a  
> while, an
> >> > Error message "Timeout waiting for Apache Geronimo 1.1 to start.
> >> > Server did not start after 240000s." (as shown in attachment
> >> > "4.GIF") gets thrown. The ".log" file in "eclipse\workspace
> >> > \.metadata" directory has the following messages logged:
> >> >
> >>  
> ---------------------------------------------------------------------
> >> -
> >> > -----------------------------------------------------------------
> >> > !SESSION 2006-07-05 17:53:56.827
> >> > -----------------------------------------------
> >> > eclipse.buildId=M20060118-1600
> >> > java.version=1.4.2_08
> >> > java.vendor=Sun Microsystems Inc.
> >> > BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_US
> >> > Command-line arguments:  -os win32 -ws win32 -arch x86
> >> >
> >> > !ENTRY org.eclipse.wst.server.core 4 0 2006-07-05 18:26:00.293
> >> > !MESSAGE Timeout waiting for Apache Geronimo 1.1 to start. Server
> >> > did not start after 240000s.
> >> >
> >>  
> ---------------------------------------------------------------------
> >> -
> >> > -----------------------------------------------------------------
> >> >
> >> > - Shiva Kumar
> >> > <1.GIF>
> >> > <2.GIF>
> >> > <3.GIF>
> >> > <4.GIF>
> >>
> >>
> >> -sachin
> >>
> >>
> >>
> >>
> >
> >
> > -sachin
> >
> >
>
>
> -sachin
>
>
>


-sachin



Mime
View raw message