geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sachin Patel <sppat...@gmail.com>
Subject Re: Errors while using Geronimo Eclipse Plugin RC2
Date Wed, 05 Jul 2006 14:16:05 GMT
Can you retry using the callisto release (WTP 1.5, and Eclipse 3.2)?   
This is what the plugin is built on and supports.

On Jul 5, 2006, at 9:05 AM, Shiva Kumar H R wrote:

> Hi,
> I am using http://people.apache.org/dist/geronimo/eclipse/unstable/ 
> g-eclipse-plugin-1.1-RC2.zip with Eclipse 3.1.2 and WTP 1.0.2  
> (build  wtp-sdk-R-1.0.2-200604200208).
>
> 1) While defining a New Server, during this dialog "New Apache  
> Geronimo v1.1 Runtime: Please enter the directory where Geronimo is  
> currently installed or where you would like it to be installed." as  
> shown in attachment " 1.GIF", once I specify the "Application  
> Server Installation Directory", the upper portion of the Dialog  
> gets reduced in size leaving me unable to see the message/info  
> there, as shown in attachment "2.GIF ". Although this doesn't stop  
> me from defining a new server, I miss out on the information which  
> was displayed during that dialog.
>
> 2) After defining the server (I have the following server  
> installed: Geronimo 1.1 with Jetty with Sun JDK 1.4.2_08), when I  
> try to start the server, server does get started with the below  
> messages in "Console" view:
> ---------------------------------------------------------------------- 
> -----------------------------------------------------------------
> ...
> 18:22:49,519 DEBUG [GBeanSingleReference] Waiting to start geronimo/ 
> remote-deploy-jetty/1.1/car?J2EEApplication=null,WebModule=geronimo/ 
> remote-deploy-jetty/1.1/car,j2eeType=Servlet,name=jsp because no  
> targets are running for reference JettyServletRegistration matching  
> the patterns geronimo/remote-deploy-jetty/1.1/car? 
> J2EEApplication=null,j2eeType=WebModule,name=geronimo/remote-deploy- 
> jetty/1.1/car
> 18:22:49,649 DEBUG [GBeanSingleReference] Waiting to start geronimo/ 
> remote-deploy-jetty/1.1/car?J2EEApplication=null,WebModule=geronimo/ 
> remote-deploy-jetty/1.1/car,j2eeType=Servlet,name=file-upload  
> because no targets are running for reference Previous matching the  
> patterns geronimo/remote-deploy-jetty/1.1/car? 
> J2EEApplication=null,WebModule=geronimo/remote-deploy-jetty/1.1/ 
> car,j2eeType=Servlet,name=404-error
> Geronimo startup complete
> ---------------------------------------------------------------------- 
> -----------------------------------------------------------------
>
> However the "Servers" view still shows the server status as  
> "Starting.." as shown in attachment " 3.GIF". And after a while, an  
> Error message "Timeout waiting for Apache Geronimo 1.1 to start.  
> Server did not start after 240000s." (as shown in attachment  
> "4.GIF") gets thrown. The ".log" file in "eclipse\workspace 
> \.metadata" directory has the following messages logged:
> ---------------------------------------------------------------------- 
> -----------------------------------------------------------------
> !SESSION 2006-07-05 17:53:56.827  
> -----------------------------------------------
> eclipse.buildId=M20060118-1600
> java.version=1.4.2_08
> java.vendor=Sun Microsystems Inc.
> BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86, WS=win32, NL=en_US
> Command-line arguments:  -os win32 -ws win32 -arch x86
>
> !ENTRY org.eclipse.wst.server.core 4 0 2006-07-05 18:26:00.293
> !MESSAGE Timeout waiting for Apache Geronimo 1.1 to start. Server  
> did not start after 240000s.
> ---------------------------------------------------------------------- 
> -----------------------------------------------------------------
>
> - Shiva Kumar
> <1.GIF>
> <2.GIF>
> <3.GIF>
> <4.GIF>


-sachin



Mime
View raw message