geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jason Dillon <ja...@planet57.com>
Subject Re: m2 error: Configuration already exists...
Date Sat, 01 Jul 2006 20:54:20 GMT
FYI, this in the configs/pom.xml should do the trick:

     <build>
         <plugins>
             <!--
                | NOTE: Currently to build CAR files, we need to  
ensure that the module has been cleaned first
                |       otherwise the second time around the build  
will fail.
              -->
             <plugin>
                 <groupId>org.apache.maven.plugins</groupId>
                 <artifactId>maven-clean-plugin</artifactId>
                 <executions>
                     <execution>
                         <goals>
                             <goal>clean</goal>
                         </goals>
                         <phase>validate</phase>
                     </execution>
                 </executions>
             </plugin>
         </plugins>
     </build>

--jason


On Jul 1, 2006, at 12:47 PM, David Jencks wrote:

> The packaging plugin needs to be made to do a clean first, the m1  
> plugin did this with jelly.
>
> I always run mvn -o clean install inside configs, which is  
> annoying, but I haven't had time to investigate how to do "clean"  
> from within an m2 plugin.  Maybe you or someone else knows how?
>
> thanks
> david jencks
>
> On Jul 1, 2006, at 12:17 PM, Jason Dillon wrote:
>
>> This happens during the m2 build... and actually the build ends up  
>> cycling between 2 errors, this one and another that is an internal  
>> plugin error regarding some JCL classes...
>>
>> :-(
>>
>> At least it appears to switch back and forth between these two  
>> errors and is not completly random... but still its  _whack_ that  
>> the same build fails in different ways on consecutive runs.
>>
>> I was just running this over and over:
>>
>>     mvn -o -Dmaven.test.skip=true
>>
>> (with changes applied from GERONIMO-2161)
>>
>> --jason
>>
>>
>> On Jul 1, 2006, at 12:08 PM, Jacek Laskowski wrote:
>>
>>> On 7/1/06, Jason Dillon <jason@planet57.com> wrote:
>>>> Is there any reason why a rebuild (with no clean) would cause  
>>>> errors
>>>> like this:
>>>>
>>>> <snip>
>>>> [INFO]
>>>> ------------------------------------------------------------------- 
>>>> -----
>>>> [ERROR] BUILD ERROR
>>>> [INFO]
>>>> ------------------------------------------------------------------- 
>>>> -----
>>>> [INFO] java.lang.reflect.InvocationTargetException
>>>>
>>>> Configuration already exists: org.apache.geronimo.configs/rmi- 
>>>> naming/
>>>> 1.2-SNAPSHOT/car
>>>> </snip>
>>>
>>> Just a guess, isn't Geronimo already populated with the config and
>>> thus the error? I believe the script uses deploy nor redeploy. What
>>> command did you use? It's M1 build, isn't it?
>>>
>>>> --jason
>>>
>>> Jacek
>>>
>>> -- 
>>> Jacek Laskowski
>>> http://www.laskowski.net.pl
>>
>


Mime
View raw message