geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sachin Patel (JIRA)" <>
Subject [jira] Resolved: (GERONIMODEVTOOLS-85) Plugin does not recognize started Geronimo 1.1 Final-2
Date Fri, 30 Jun 2006 01:52:31 GMT
     [ ]
Sachin Patel resolved GERONIMODEVTOOLS-85:

    Fix Version: 1.1.0
     Resolution: Fixed
      Assign To: Sachin Patel

This should be fixed now.

> Plugin does not recognize started Geronimo 1.1 Final-2
> ------------------------------------------------------
>          Key: GERONIMODEVTOOLS-85
>          URL:
>      Project: Geronimo-Devtools
>         Type: Bug

>   Components: eclipse-plugin
>  Environment: Windows, Callisto RC4a.
>     Reporter: Neal Sanche
>     Assignee: Sachin Patel
>     Priority: Critical
>      Fix For: 1.1.0

> I downloaded the Geronimo 1.1 final release which has the final directory structure layout,
the 1.1-SNAPSHOT is now simply 1.1 everywhere in the geronimo-1.1/repository directory. I
defined a new 'Server' using the wizard, and pointed it at my newly unzipped geronimo-1.1
tree. When I try to 'start' the server using the right-click menu, the plugin begins the start
of the server as usual, this seems to work. Problem is that the plugin does not recognize
that the server is actually started. I suspect that it may be using 1.1-SNAPSHOT somewhere
to recognize when the server has started, or something similar, but that is only a hunch.

This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
For more information on JIRA, see:

View raw message