geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jason Dillon" <ja...@planet57.com>
Subject Re: Fail to deploy basic web app in 1.1
Date Tue, 30 May 2006 22:20:57 GMT
Is this the exact structure of the war?  I'd expect WEB-INF to be top-level:

HelloWorld.war
  HelloWorld\HelloWorld.jsp
  WEB-INF\web.xml

--jason


On 5/30/06, Hernan Cunico <hcunico@gmail.com> wrote:
> it is there! I just double-checked the .war
>
> HelloWorld.war
>    HelloWorld\HelloWorld.jsp
>    HelloWorld\WEB-INF\web.xml
>
> maybe an issue extracting the war?
>
> Cheers!
> Hernan
>
> Aaron Mulder wrote:
> > Oh.  You don't have a WEB-INF/web.xml in the WAR.
> >
> > Aaron
> >
> > On 5/30/06, Hernan Cunico <hcunico@gmail.com> wrote:
> >
> >> I'm using Geronimo/Tomcat. I just tested it with web-1.1 and have the
> >> same error.
> >>
> >> Cheers!
> >> Hernan
> >>
> >> Aaron Mulder wrote:
> >> > I haven't tried the Tomcat/Jetty namespaces.  Are you using
> >> > Geronimo/Tomcat not Geronimo/Jetty?  Does it work if you use the
> >> > web-1.1 namespace?
> >> >
> >> > Thanks,
> >> >    Aaron
> >> >
> >> > On 5/30/06, Hernan Cunico <hcunico@gmail.com> wrote:
> >> >
> >> >> Hi All,
> >> >> I am trying to deploy, should I say migrate?, an extremely basic web
> >> >> app (HelloWorld) from Geronimo
> >> >> v1.0 to v1.1.  I updated the deployment plan to reflect the latest
> >> >> changes but the deployer tool
> >> >> fails to deploy.
> >> >>
> >> >> Command I used:
> >> >> java -jar deployer.jar --user system --password manager deploy
> >> >> \HelloWorld\HelloWorld.war
> >> >> \HelloWorld\geronimo-web.xml
> >> >>
> >> >> Error received:
> >> >> Error: Unable to distribute HelloWorld.war: Cannot deploy the
> >> >> requested application module because no deployer is able to handle
> >> >> it.  This can happen if you have omitted the J2EE deployment
> >> >> descriptor, disabled a deployer module, or if, for example, you are
> >> >> trying to deploy an EJB module on a minimal Geronimo server that
> >> >> does not have EJB support installed.
> >> >> (planFile=E:\HelloWorld\geronimo-web.xml,
> >> >>
> >> moduleFile=E:\geronimo-1.1\var\temp\geronimo-deployer2691.tmpdir\HelloWorld.war)
> >>
> >> >>
> >> >>
> >> >> Deployment plan geronimo-web.xml:
> >> >> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
> >> >> <web-app
> >> xmlns="http://geronimo.apache.org/xml/ns/j2ee/web/tomcat-1.1">
> >> >>    <dep:environment
> >> >> xmlns:dep="http://geronimo.apache.org/xml/ns/deployment-1.1">
> >> >>      <dep:moduleId>
> >> >>        <dep:groupId>geronimo</dep:groupId>
> >> >>        <dep:artifactId>HelloWorld</dep:artifactId>
> >> >>        <dep:version>1.1</dep:version>
> >> >>        <dep:type>war</dep:type>
> >> >>      </dep:moduleId>
> >> >>    </dep:environment>
> >> >>    <context-root>/hello</context-root>
> >> >> </web-app>
> >> >>
> >> >> The .war contains the JSP and WEB-INF\web.xml which, just in case,
I
> >> >> am attaching too. The build I'm
> >> >> using is from last Friday.
> >> >>
> >> >> Any idea what am I missing?
> >> >>
> >> >> Thanks in advance
> >> >>
> >> >> Cheers!
> >> >> Hernan
> >> >>
> >> >>
> >> >>
> >> >
> >>
> >
>

Mime
View raw message