geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Hernan Cunico <hcun...@gmail.com>
Subject Re: Fail to deploy basic web app in 1.1
Date Wed, 31 May 2006 00:39:45 GMT
The repackaging worked.
In addition to a new  deployment plan I needed to repackage the app that used to work on 1.0.
Any 
updates to the classloader?

Thank you all for the help

Cheers!
Hernan

Sachin Patel wrote:
> Is the .war you attached the exact archive you're deploying? If so,  as 
> Jason mentioned, you problem is with your archive and how you  jarred it 
> up.  The "HelloWorld" directory should not be included, and  WEB-INF 
> should be at the root of the archive.
> 
> -sachin
> 
> On May 30, 2006, at 7:34 PM, Hernan Cunico wrote:
> 
>> I zipped the directory HelloWorld containing the WEB-INF and the  jsp. 
>> If I deploy it to G1.0 with the old dep plan it works, same  thing in 
>> G1.1 (dep plan updated) fails to deploy.
>>
>> This issue has to be something so simple that we don't see it, at  
>> least I don't see it :)
>>
>> Cheers!
>> Hernan
>>
>> Jason Dillon wrote:
>>
>>> Is this the exact structure of the war?  I'd expect WEB-INF to be  
>>> top-level:
>>> HelloWorld.war
>>>  HelloWorld\HelloWorld.jsp
>>>  WEB-INF\web.xml
>>> --jason
>>> On 5/30/06, Hernan Cunico <hcunico@gmail.com> wrote:
>>>
>>>> it is there! I just double-checked the .war
>>>>
>>>> HelloWorld.war
>>>>    HelloWorld\HelloWorld.jsp
>>>>    HelloWorld\WEB-INF\web.xml
>>>>
>>>> maybe an issue extracting the war?
>>>>
>>>> Cheers!
>>>> Hernan
>>>>
>>>> Aaron Mulder wrote:
>>>> > Oh.  You don't have a WEB-INF/web.xml in the WAR.
>>>> >
>>>> > Aaron
>>>> >
>>>> > On 5/30/06, Hernan Cunico <hcunico@gmail.com> wrote:
>>>> >
>>>> >> I'm using Geronimo/Tomcat. I just tested it with web-1.1 and  
>>>> have the
>>>> >> same error.
>>>> >>
>>>> >> Cheers!
>>>> >> Hernan
>>>> >>
>>>> >> Aaron Mulder wrote:
>>>> >> > I haven't tried the Tomcat/Jetty namespaces.  Are you using
>>>> >> > Geronimo/Tomcat not Geronimo/Jetty?  Does it work if you use
 the
>>>> >> > web-1.1 namespace?
>>>> >> >
>>>> >> > Thanks,
>>>> >> >    Aaron
>>>> >> >
>>>> >> > On 5/30/06, Hernan Cunico <hcunico@gmail.com> wrote:
>>>> >> >
>>>> >> >> Hi All,
>>>> >> >> I am trying to deploy, should I say migrate?, an extremely
 
>>>> basic web
>>>> >> >> app (HelloWorld) from Geronimo
>>>> >> >> v1.0 to v1.1.  I updated the deployment plan to reflect
the  
>>>> latest
>>>> >> >> changes but the deployer tool
>>>> >> >> fails to deploy.
>>>> >> >>
>>>> >> >> Command I used:
>>>> >> >> java -jar deployer.jar --user system --password manager
deploy
>>>> >> >> \HelloWorld\HelloWorld.war
>>>> >> >> \HelloWorld\geronimo-web.xml
>>>> >> >>
>>>> >> >> Error received:
>>>> >> >> Error: Unable to distribute HelloWorld.war: Cannot deploy
the
>>>> >> >> requested application module because no deployer is able
to  
>>>> handle
>>>> >> >> it.  This can happen if you have omitted the J2EE deployment
>>>> >> >> descriptor, disabled a deployer module, or if, for example,
 
>>>> you are
>>>> >> >> trying to deploy an EJB module on a minimal Geronimo server
 that
>>>> >> >> does not have EJB support installed.
>>>> >> >> (planFile=E:\HelloWorld\geronimo-web.xml,
>>>> >> >>
>>>> >> moduleFile=E:\geronimo-1.1\var\temp\geronimo- 
>>>> deployer2691.tmpdir\HelloWorld.war)
>>>> >>
>>>> >> >>
>>>> >> >>
>>>> >> >> Deployment plan geronimo-web.xml:
>>>> >> >> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
>>>> >> >> <web-app
>>>> >> xmlns="http://geronimo.apache.org/xml/ns/j2ee/web/tomcat-1.1">
>>>> >> >>    <dep:environment
>>>> >> >> xmlns:dep="http://geronimo.apache.org/xml/ns/deployment-1.1">
>>>> >> >>      <dep:moduleId>
>>>> >> >>        <dep:groupId>geronimo</dep:groupId>
>>>> >> >>        <dep:artifactId>HelloWorld</dep:artifactId>
>>>> >> >>        <dep:version>1.1</dep:version>
>>>> >> >>        <dep:type>war</dep:type>
>>>> >> >>      </dep:moduleId>
>>>> >> >>    </dep:environment>
>>>> >> >>    <context-root>/hello</context-root>
>>>> >> >> </web-app>
>>>> >> >>
>>>> >> >> The .war contains the JSP and WEB-INF\web.xml which, just
 in 
>>>> case, I
>>>> >> >> am attaching too. The build I'm
>>>> >> >> using is from last Friday.
>>>> >> >>
>>>> >> >> Any idea what am I missing?
>>>> >> >>
>>>> >> >> Thanks in advance
>>>> >> >>
>>>> >> >> Cheers!
>>>> >> >> Hernan
>>>> >> >>
>>>> >> >>
>>>> >> >>
>>>> >> >
>>>> >>
>>>> >
>>>>
> 
> 
> -sachin
> 
> 
> 

Mime
View raw message