geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Hernan Cunico <hcun...@gmail.com>
Subject Re: Fail to deploy basic web app in 1.1
Date Tue, 30 May 2006 20:47:46 GMT
it is there! I just double-checked the .war

HelloWorld.war
   HelloWorld\HelloWorld.jsp
   HelloWorld\WEB-INF\web.xml

maybe an issue extracting the war?

Cheers!
Hernan

Aaron Mulder wrote:
> Oh.  You don't have a WEB-INF/web.xml in the WAR.
> 
> Aaron
> 
> On 5/30/06, Hernan Cunico <hcunico@gmail.com> wrote:
> 
>> I'm using Geronimo/Tomcat. I just tested it with web-1.1 and have the 
>> same error.
>>
>> Cheers!
>> Hernan
>>
>> Aaron Mulder wrote:
>> > I haven't tried the Tomcat/Jetty namespaces.  Are you using
>> > Geronimo/Tomcat not Geronimo/Jetty?  Does it work if you use the
>> > web-1.1 namespace?
>> >
>> > Thanks,
>> >    Aaron
>> >
>> > On 5/30/06, Hernan Cunico <hcunico@gmail.com> wrote:
>> >
>> >> Hi All,
>> >> I am trying to deploy, should I say migrate?, an extremely basic web
>> >> app (HelloWorld) from Geronimo
>> >> v1.0 to v1.1.  I updated the deployment plan to reflect the latest
>> >> changes but the deployer tool
>> >> fails to deploy.
>> >>
>> >> Command I used:
>> >> java -jar deployer.jar --user system --password manager deploy
>> >> \HelloWorld\HelloWorld.war
>> >> \HelloWorld\geronimo-web.xml
>> >>
>> >> Error received:
>> >> Error: Unable to distribute HelloWorld.war: Cannot deploy the
>> >> requested application module because no deployer is able to handle
>> >> it.  This can happen if you have omitted the J2EE deployment
>> >> descriptor, disabled a deployer module, or if, for example, you are
>> >> trying to deploy an EJB module on a minimal Geronimo server that
>> >> does not have EJB support installed.
>> >> (planFile=E:\HelloWorld\geronimo-web.xml,
>> >> 
>> moduleFile=E:\geronimo-1.1\var\temp\geronimo-deployer2691.tmpdir\HelloWorld.war)

>>
>> >>
>> >>
>> >> Deployment plan geronimo-web.xml:
>> >> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
>> >> <web-app 
>> xmlns="http://geronimo.apache.org/xml/ns/j2ee/web/tomcat-1.1">
>> >>    <dep:environment
>> >> xmlns:dep="http://geronimo.apache.org/xml/ns/deployment-1.1">
>> >>      <dep:moduleId>
>> >>        <dep:groupId>geronimo</dep:groupId>
>> >>        <dep:artifactId>HelloWorld</dep:artifactId>
>> >>        <dep:version>1.1</dep:version>
>> >>        <dep:type>war</dep:type>
>> >>      </dep:moduleId>
>> >>    </dep:environment>
>> >>    <context-root>/hello</context-root>
>> >> </web-app>
>> >>
>> >> The .war contains the JSP and WEB-INF\web.xml which, just in case, I
>> >> am attaching too. The build I'm
>> >> using is from last Friday.
>> >>
>> >> Any idea what am I missing?
>> >>
>> >> Thanks in advance
>> >>
>> >> Cheers!
>> >> Hernan
>> >>
>> >>
>> >>
>> >
>>
> 

Mime
View raw message