geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Hernan Cunico <hcun...@gmail.com>
Subject Re: Fail to deploy basic web app in 1.1
Date Tue, 30 May 2006 20:01:33 GMT
I'm using Geronimo/Tomcat. I just tested it with web-1.1 and have the same error.

Cheers!
Hernan

Aaron Mulder wrote:
> I haven't tried the Tomcat/Jetty namespaces.  Are you using
> Geronimo/Tomcat not Geronimo/Jetty?  Does it work if you use the
> web-1.1 namespace?
> 
> Thanks,
>    Aaron
> 
> On 5/30/06, Hernan Cunico <hcunico@gmail.com> wrote:
> 
>> Hi All,
>> I am trying to deploy, should I say migrate?, an extremely basic web 
>> app (HelloWorld) from Geronimo
>> v1.0 to v1.1.  I updated the deployment plan to reflect the latest 
>> changes but the deployer tool
>> fails to deploy.
>>
>> Command I used:
>> java -jar deployer.jar --user system --password manager deploy 
>> \HelloWorld\HelloWorld.war
>> \HelloWorld\geronimo-web.xml
>>
>> Error received:
>> Error: Unable to distribute HelloWorld.war: Cannot deploy the
>> requested application module because no deployer is able to handle
>> it.  This can happen if you have omitted the J2EE deployment
>> descriptor, disabled a deployer module, or if, for example, you are
>> trying to deploy an EJB module on a minimal Geronimo server that
>> does not have EJB support installed.
>> (planFile=E:\HelloWorld\geronimo-web.xml,
>> moduleFile=E:\geronimo-1.1\var\temp\geronimo-deployer2691.tmpdir\HelloWorld.war)

>>
>>
>> Deployment plan geronimo-web.xml:
>> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
>> <web-app xmlns="http://geronimo.apache.org/xml/ns/j2ee/web/tomcat-1.1">
>>    <dep:environment 
>> xmlns:dep="http://geronimo.apache.org/xml/ns/deployment-1.1">
>>      <dep:moduleId>
>>        <dep:groupId>geronimo</dep:groupId>
>>        <dep:artifactId>HelloWorld</dep:artifactId>
>>        <dep:version>1.1</dep:version>
>>        <dep:type>war</dep:type>
>>      </dep:moduleId>
>>    </dep:environment>
>>    <context-root>/hello</context-root>
>> </web-app>
>>
>> The .war contains the JSP and WEB-INF\web.xml which, just in case, I 
>> am attaching too. The build I'm
>> using is from last Friday.
>>
>> Any idea what am I missing?
>>
>> Thanks in advance
>>
>> Cheers!
>> Hernan
>>
>>
>>
> 

Mime
View raw message