geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Conrad O'Dea" <co...@iona.com>
Subject Re: 1.2 build failing
Date Wed, 19 Apr 2006 19:30:48 GMT
Hi Aaron,

yes, it's an on-line build.  Everything else builds fine, it's just  
the assemblies giving me grief.
Building with -Drelease does not make any difference (not sure if  
that's even relevant to the build).

The activeio appears is at http://dist.codehaus.org/activeio/jars/
but there's no sign of 3.0 version of the jars or poms.  Is 1.2 built  
by Continuum or anything like that?

thanks
Conrad


On 19 Apr 2006, at 15:43, Aaron Mulder wrote:

> I assume you've done an online build?  Have you checked the
> repositories (e.g. dist.codehaus.org and www.ibiblio.org/maven) to see
> if the file in question is there?  I havne't built 1.2 for a while.
>
> Thanks,
>     Aaron
>
> On 4/19/06, Conrad O'Dea <codea@iona.com> wrote:
>> Hi there,
>>
>>   I know y'all are busy with 1.1 but does anyone have insight into
>> this problem on trunk?  The assemblies will not build with a failed
>> dependency:
>>
>> BUILD FAILED
>> File...... /Users/codea/.maven/cache/geronimo-assembly- 
>> plugin-1.2.0-8/
>> plugin.jelly
>> Element... assemble:installConfig
>> Line...... 190
>> Column.... 145
>> Dependency: incubator-activemq/activeio-core/3.0-SNAPSHOT/jar not
>> found in local maven repo: for configuration: geronimo/activemq-
>> broker/1.2-SNAPSHOT/car
>>
>>
>> thanks
>> Conrad
>>
>>


Mime
View raw message