geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Blevins <david.blev...@visi.com>
Subject Re: [continuum] BUILD FAILURE: J2EE
Date Wed, 22 Feb 2006 20:51:32 GMT

On Feb 21, 2006, at 5:18 AM, Kevan Miller wrote:

>
> On Feb 21, 2006, at 7:31 AM, Jacek Laskowski wrote:
>
>> 6/2/21, continuum <continuum@stan.gbuild.org>:
>>> Online report : http://ci.gbuild.org/continuum/servlet/continuum/ 
>>> target/ProjectBuild.vm/view/ProjectBuild/id/61/buildId/602
>>> Build statistics:
>>>   State: Failed
>>>   Previous State: Failed
>> ...
>>> [INFO] Preparing assembly:assembly
>>> [INFO]  
>>> -------------------------------------------------------------------- 
>>> --------
>>> [INFO] Building J2EE
>>> [INFO]  
>>> -------------------------------------------------------------------- 
>>> --------
>>> [INFO] Preparing assembly:assembly
>>> [INFO]  
>>> -------------------------------------------------------------------- 
>>> --------
>>> [INFO] Building J2EE
>>> [INFO]  
>>> -------------------------------------------------------------------- 
>>> --------
>> ...
>>
>> Hi,
>>
>> How could I investigate it closer? Has anybody already sorted it out
>> or had an idea as to what might be the root cause?
>
> Hi Jacek,
> I don't really know the root cause. However, I know the problem  
> does not occur with maven 2.0.2. So, one likely possibility is that  
> it's a maven 2 bug.
>
> If we can get Maven 2.0.2 installed on stan.gbuild.org, the problem  
> should go away. Jason or David B?
>

Done on stan, kenny, cartman, and kyle.  Aaron will have to do timmy,  
jimmy and chef.

You may have to restart continuum to have it pickup the new location.

-David


Mime
View raw message