geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kevan Miller <kevan.mil...@gmail.com>
Subject Re: problem building head
Date Thu, 16 Feb 2006 12:58:39 GMT

On Feb 16, 2006, at 7:15 AM, Conrad O'Dea wrote:

>
> Hi Kevan,
>
> things are going better now.  My build is picking up the jar that was
> missing before and is progressing (albeit very slowly).

Hi Conrad,
That's great. FYI, most of us are using Maven 1.1-beta-2 -- it's much  
faster than 1.0.2. So, if you haven't already, try upgrading to 1.1- 
beta-2.
--kevan

>
> thanks for the help
> Conrad
>
>
> On Wed, 2006-02-15 at 11:05 -0500, Kevan Miller wrote:
>> On Feb 15, 2006, at 10:04 AM, Conrad O'Dea wrote:
>>
>>> Hi there,
>>>
>>> I am having problems getting a build of Geronimo.  I am following  
>>> the
>>> instructions at: http://wiki.apache.org/geronimo/Building
>>> I've basically done the following (and several combinations  
>>> thereof):
>>>
>>>   % svn co  https://svn.apache.org/repos/asf/geronimo/trunk geronimo
>>>   % cd geronimo
>>>   % maven m:fresh-checkout
>>>   % maven new -Dmaven.test.skip=true -Dmaven.itest.skip=true
>>>
>>> and after a good healthy time of doing stuff it fails with:
>>>
>>> "The build cannot continue because of the following unsatisfied
>>> dependency:
>>>
>>> geronimo-j2ee_1.4_spec-1.1-SNAPSHOT.jar"
>>>
>>> I've also checked-out geronimo-specs and built it with 'mvn
>>> install' but
>>> this jar has not been built anywhere in that working copy or either
>>> ~/.maven or ~/.m2 repositories.  Nor can I find it in the maven
>>> repository at http://cvs.apache.org/repository/geronimo-spec/jars/.
>>
>> Conrad,
>> I just verified that geronimo-j2ee_1.4_spec-1.1-SNAPSHOT.jar was
>> built and placed in my .maven repository. Can you svn update your
>> specs and try again?
>>
>> FYI -- the spec jar was mistakenly deleted from the apache repo. I'm
>> sure it will be back sometime soon.
>>
>> Also, I believe there was also a problem in the spec build which
>> didn't put the jar in your .maven repo. I thought that had been fixed
>> over the weekend...
>>
>> --kevan
>>
>


Mime
View raw message