geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Kevan Miller <kevan.mil...@gmail.com>
Subject Re: [continuum] BUILD FAILURE: J2EE
Date Tue, 21 Feb 2006 13:18:49 GMT

On Feb 21, 2006, at 7:31 AM, Jacek Laskowski wrote:

> 6/2/21, continuum <continuum@stan.gbuild.org>:
>> Online report : http://ci.gbuild.org/continuum/servlet/continuum/ 
>> target/ProjectBuild.vm/view/ProjectBuild/id/61/buildId/602
>> Build statistics:
>>   State: Failed
>>   Previous State: Failed
> ...
>> [INFO] Preparing assembly:assembly
>> [INFO]  
>> --------------------------------------------------------------------- 
>> -------
>> [INFO] Building J2EE
>> [INFO]  
>> --------------------------------------------------------------------- 
>> -------
>> [INFO] Preparing assembly:assembly
>> [INFO]  
>> --------------------------------------------------------------------- 
>> -------
>> [INFO] Building J2EE
>> [INFO]  
>> --------------------------------------------------------------------- 
>> -------
> ...
>
> Hi,
>
> How could I investigate it closer? Has anybody already sorted it out
> or had an idea as to what might be the root cause?

Hi Jacek,
I don't really know the root cause. However, I know the problem does  
not occur with maven 2.0.2. So, one likely possibility is that it's a  
maven 2 bug.

If we can get Maven 2.0.2 installed on stan.gbuild.org, the problem  
should go away. Jason or David B?

--kevan

Mime
View raw message