geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Donald Woods (JIRA)" <...@geronimo.apache.org>
Subject [jira] Updated: (GERONIMO-1455) Start of CAR does not load and start its GBeans
Date Sat, 14 Jan 2006 19:42:21 GMT
     [ http://issues.apache.org/jira/browse/GERONIMO-1455?page=all ]

Donald Woods updated GERONIMO-1455:
-----------------------------------

      Component: kernel
                     (was: console)
        Summary: Start of CAR does not load and start its GBeans  (was: System Modules portlet
- Start of CAR does not start its GBeans)
    Fix Version: 1.1
    Description: 
Start AG 1.0 with Log4j logging set to Debug.
Login in to Console.
Open System Modules portlet.
Select Start for geronimo/j2ee-corba/1.0/car.  It shows it as started in the Console and the
state as Running in the logfile, but there is no output from CSSBean, SunORB or OpenEJB since
the Server and UnprotectedServer GBeans were not actually started.
Shutdown server.
Start Server.
The geronimo/j2ee-corba/1.0/car is started and port 1050 is now active.
In the geronimo.log, there are now CSSBean, SunORB and OpenEJB log statements, since the Server
and UnprotectedServer GBeans were loaded and started.

The same problem occurs with the command-line deployer.  Using the start param, the CAR is
loaded, but none of the GBeans are loaded or started until you stop and restart the server.

  was:
Start AG 1.0 with Log4j logging set to Debug.
Login in to Console.
Open System Modules portlet.
Select Start for geronimo/j2ee-corba/1.0/car.  It shows it as started in the Console and the
state as Running in the logfile, but there is no output from CSSBean, SunORB or OpenEJB since
the Server and UnprotectedServer GBeans were not actually started.
Shutdown server.
Start Server.
The geronimo/j2ee-corba/1.0/car is started and port 1050 is now active.
In the geronimo.log, there are now CSSBean, SunORB and OpenEJB log statements, since the Server
and UnprotectedServer GBeans were loaded and started.



Updated title and original description to denote that the failure occurs in the cmdline deployer
too.

> Start of CAR does not load and start its GBeans
> -----------------------------------------------
>
>          Key: GERONIMO-1455
>          URL: http://issues.apache.org/jira/browse/GERONIMO-1455
>      Project: Geronimo
>         Type: Bug
>   Components: kernel
>     Versions: 1.0
>  Environment: AG 1.0 on WinXP with Sun 1.4.2_08
>     Reporter: Donald Woods
>     Priority: Critical
>      Fix For: 1.1, 1.0.1

>
> Start AG 1.0 with Log4j logging set to Debug.
> Login in to Console.
> Open System Modules portlet.
> Select Start for geronimo/j2ee-corba/1.0/car.  It shows it as started in the Console
and the state as Running in the logfile, but there is no output from CSSBean, SunORB or OpenEJB
since the Server and UnprotectedServer GBeans were not actually started.
> Shutdown server.
> Start Server.
> The geronimo/j2ee-corba/1.0/car is started and port 1050 is now active.
> In the geronimo.log, there are now CSSBean, SunORB and OpenEJB log statements, since
the Server and UnprotectedServer GBeans were loaded and started.
> The same problem occurs with the command-line deployer.  Using the start param, the CAR
is loaded, but none of the GBeans are loaded or started until you stop and restart the server.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://issues.apache.org/jira/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


Mime
View raw message