geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rick McGuire <rick...@gmail.com>
Subject Build problems this moring.
Date Wed, 03 Aug 2005 10:38:43 GMT
I just pulled down a completely fresh build, and I'm getting errors 
trying to build it this morning.  This is the error I get, which I'm 
getting on every build variation I've tried (m:build, m:rebuild-all, 
etc.).  Is this a problem with my setup somehow, or is the build 
actually broken?

test:test:
    [echo] NOTICE: Skipping tests; they seem to have passed already
    [echo] No tests to run.
Copying: from 
'C:\Geronimo\geronimo\modules\j2ee\target\geronimo-j2ee-1.0-SNAPSH
OT.jar' to: 'C:\Documents and 
Settings\Administrator\.maven\repository\geronimo\
jars\geronimo-j2ee-1.0-SNAPSHOT.jar'
Copying: from 'C:\Geronimo\geronimo\modules\j2ee\project.xml' to: 
'C:\Documents
and 
Settings\Administrator\.maven\repository\geronimo\poms\geronimo-j2ee-1.0-SNA
PSHOT.pom'
+----------------------------------------
| Executing default Geronimo :: J2EE Schema
| Memory: 22M/29M
+----------------------------------------

BUILD FAILED
File...... C:\Documents and 
Settings\Administrator\.maven\cache\maven-multiproje
ct-plugin-1.3.1\plugin.jelly
Element... maven:reactor
Line...... 217
Column.... 9
Unable to obtain goal [default] -- C:\Documents and 
Settings\Administrator\.mave
n\cache\xmlbeans-maven-plugin-2.0.0-beta1\plugin.jelly:24:23: <fail> 
Missing req
uired attribute: targetdir
Total time: 47 seconds
Finished at: Wed Aug 03 06:33:51 EDT 2005

Mime
View raw message