geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Aaron Mulder <ammul...@alumni.princeton.edu>
Subject Re: build always failed for me why ??? :(
Date Mon, 11 Jul 2005 13:25:36 GMT
	This is because the build assumes you have the most current 
OpenEJB code, and it appears that you don't.  Try going to your Geronimo 
directory and running "maven m:co" followed by "maven m:rebuild-all".

	Also, I hear some CORBA stuff doesn't work under 1.5, so you may 
be better off under 1.4.2.  I don't know if this will cause compile-time 
problems or just runtime problems.

Thanks,
	Aaron

On Mon, 11 Jul 2005, Yoseph Widjaya wrote:
> Hi all
> sorry about complaining all the time but building
> geronimo always failed it's not used to be like this
> before :(
> 
> okay i'm using fedora 4 with java 1.5 
> 
> here is the description when the last build using the
> latest Milestone M4
> 
> BUILD FAILED
> File......
> /home/yosep/.maven/cache/maven-multiproject-plugin-1.3.1/plugin.jellyElement...
> maven:reactor
> Line...... 217
> Column.... 9
> Unable to obtain goal [default] --
> /home/yosep/geronimo/modules/assembly/maven.xml:151:45:
> <ant:move>
> /home/yosep/geronimo/modules/assembly/target/geronimo-1.0-SNAPSHOT/META-INF/schema
> not found.
> Total time: 53 minutes 45 seconds
> Finished at: Mon Jul 11 21:33:17 EST 2005
> 
> any idea why
> 
> this really give me hard time 
> 
> many thanks
> 
> __________________________________________________
> Do You Yahoo!?
> Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 
> http://mail.yahoo.com 
> 

Mime
View raw message