geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Geir Magnusson Jr." <ge...@apache.org>
Subject Re: Problems w/ Wiki - being fixed Re: Updated Wiki with Eclipse Deployment Information
Date Mon, 06 Jun 2005 13:02:27 GMT
Seems like it's back.  There was some mention of mod_cache changes...

On Jun 6, 2005, at 8:48 AM, Geir Magnusson Jr. wrote:

> There are some problems w/ the wiki.  People are randomly reporting  
> failures.
>
> We're working on it.  Back to regularly scheduled discussions...
>
> geir
>
> On Jun 6, 2005, at 7:37 AM, Jeremy Boynes wrote:
>
>
>> Rick McGuire wrote:
>>
>>
>>> It's still failing for me on any Wiki page.  I've tried with both
>>> Firefox and IE.  If I view source, this is all I'm receiving:
>>> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
>>> <HTML><HEAD>
>>> <META http-equiv=Content-Type content="text/html;  
>>> charset=windows-1252"></HEAD>
>>> <BODY></BODY></HTML>
>>>
>>>
>>
>> Hmm, definititely working for me:
>> <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http:// 
>> www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
>> <html>
>> <head>
>> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=utf-8">
>> <meta name="robots" content="index,nofollow">
>>
>>
>> <title>EclipseDeployment - Geronimo Wiki</title>
>>
>> <script type="text/javascript">
>> ...
>>
>>
>>
>
> -- 
> Geir Magnusson Jr                                  +1-203-665-6437
> geirm@apache.org
>
>
>

-- 
Geir Magnusson Jr                                  +1-203-665-6437
geirm@apache.org



Mime
View raw message