geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Jencks <david_jen...@yahoo.com>
Subject Re: Updated Wiki with Eclipse Deployment Information
Date Tue, 07 Jun 2005 16:11:03 GMT
easy to get confused...

1. can you check that e.g. modules/connector-builder/target/xmlbeans is 
present and has source files in it.

2. Having built g. once, you should be able to run maven -o m:eclipse 
with no problems -- you already have all the dependencies downloaded.  
I wonder if you ran it first before building geronimo, so the xmlbeans 
directories weren't present yet?  Try again and see what happens.

If you have irc installed hop on #geronimo at irc.freenode.net

thanks
david jencks

On Jun 7, 2005, at 7:38 AM, Rick McGuire wrote:

> Well, it certainly added to the confusion!  I believe I have 
> successfully built geronimo first.  I've been stepping through 
> everything on the EclipseDeployment page one step at a time.  
> Everything has seemed to work ok so far, except for the "maven -o 
> m:eclipse" step, which gave me an error unless I left off the -o 
> option.
> However, none of the modules appear to have xmlbeans as a checkable 
> item (such as connector).
>
> Rick
>
> David Jencks wrote:
>
>> The xmlbeans code is generated during the build (into 
>> target/xmlbeans), and not every -builder module has any... so make 
>> sure you have built geronimo before trying this, and pick a module 
>> (such as connector) that does have generated xmlbeans code.
>>
>> hope this helps
>> david jencks
>>
>> On Jun 7, 2005, at 4:21 AM, Rick McGuire wrote:
>>
>>> I downloaded the most recent stable eclipse build, and the Configure 
>>> Build Path menu option is now available.  However, after I remove 
>>> the hard coded path, the only check box items under target in the 
>>> Add Folder dialog are class and test-classes.  There's no xmlbeans 
>>> entry to check.  Are there some additional plug-ins that need to be 
>>> installed for this to work?
>>>
>>> Rick McGuire wrote:
>>>
>>>> Matt,
>>>>
>>>> I've been working my way through the eclipse directions, and I've 
>>>> hit a bit of a roadblock.  I'm at the step where I need to remove 
>>>> the hardcoded build path entries from the various *-builder 
>>>> projects.  Unfortunately, my version of eclipse 3.1 doesn't appear 
>>>> to have the "Configure Build Path" menu item on the pop up menu.
>>>>
>>>> Rick
>>>>
>>>
>>
>>
>


Mime
View raw message