geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Jencks <djen...@apache.org>
Subject Re: Is anybody else getting wsdl4j errors?
Date Fri, 15 Apr 2005 07:24:10 GMT
I've uploaded new geronimo and openejb jars so hopefully this problem  
is behind us.

thanks
david jencks

On Apr 14, 2005, at 11:04 AM, David Jencks wrote:

>
> On Apr 14, 2005, at 10:44 AM, Mark wrote:
>
>> David,
>>
>> Are you suspecting that the download repo has out of date jars?
> yes, the openejb jars at codehaus are out of date.  I don't know why  
> they have a dependency on wsdl4j but I believe they do and that this  
> is the source of these problems.  Building openejb from source should  
> fix the problem on your local machine.  I'm in the middle of a fairly  
> large refactoring and don't have any clean copies of openejb on my  
> machine right now: if I can get the refactoring done I'll try to  
> remember to upload newer jars.
>
> This points out yet again our need for an automated continuous  
> integration system that uploads successful builds to the appropriate  
> repositories.  IMNSHO we are going to continue to have these problems  
> until such a system is in place working reliably.  Depending on  
> developers to remember to upload new working versions is never going  
> to produce usable results.  I upgraded geronimo and openejb to  
> wsdl4j-1.5 on April 4, 10 days ago, and no one has updated the openejb  
> jars since then, even though at least 2 other people have committed  
> changes to openejb since then.
>
> thanks
> david jencks
>
>>
>> As a test, I wiped out my local .maven repo and my local copy of the  
>> geronimo source code.  Basically, I started from a completely clean  
>> slate.
>>
>> The result was a dependency error during the assembly build.  The odd  
>> thing is that if I look at my .maven/Repository/wsdl4j/jars, I have:
>>
>> wsdl4j-1.4.jar
>> wsdl4j-1.4.jar.md5
>> wsdl4j-qname-1.4.jar
>> wsdl4j-qname-1.4.jar.md5
>> wsdl4j-1.5.jar
>>
>> <snip> ......
>>
>>    [echo] Preprocessing spring-deployer-plan.xml
>>    [echo] Preprocessing spring-runtime-plan.xml
>>    [echo] Preprocessing system-activemq-plan.xml
>>    [echo] Preprocessing system-database-plan.xml
>>    [echo] Preprocessing system-jms-plan.xml
>>    [echo] Preprocessing system-plan.xml
>>    [echo] Bootstrapping service deployer
>>    [mkdir] Created dir:  
>> D:\opensource\apache\geronimo\modules\assembly\target\geronimo-1.0- 
>> SNAPSHOT\bin
>>    [mkdir] Created dir:  
>> D:\opensource\apache\geronimo\modules\assembly\target\geronimo-1.0- 
>> SNAPSHOT\config-store
>>
>> BUILD FAILED
>> File......  
>> d:\OpenSource\.maven\cache\maven-multiproject-plugin 
>> -1.3.1\plugin.jelly
>> Element... maven:reactor
>> Line...... 217
>> Column.... 9
>> Unable to obtain goal [default] --  
>> d:\opensource\apache\geronimo\modules\assembly\maven.xml:232:15:  
>> <bootstrap:bootstrap>  
>> org.apache.geronimo.kernel.repository.MissingDependencyException: uri  
>> wsdl4j/jars/wsdl4j-1.4.jar not found in repository
>> Total time: 15 minutes 6 seconds
>> Finished at: Thu Apr 14 13:16:51 EDT 2005
>>
>> Mark
>>
>> David Jencks wrote:
>>
>>> quite a few people have had this problem.  I think it is caused by   
>>> using an out of date copy of openejb jars.  Unfortunately to get an  
>>> up  to date copy you will currently have to build openejb yourself.
>>>
>>> david jencks
>>>
>>> On Apr 14, 2005, at 7:35 AM, mouli wrote:
>>>
>>>> I get the following error when I try maven
>>>> m:rebuild-all
>>>>
>>>> [mkdir] Created dir:
>>>> C:\asf\geronimo\modules\assembly\target\geronimo-1.0- 
>>>> SNAPSHOT\config- store
>>>>
>>>> BUILD FAILED
>>>> File......
>>>> C:\tools\maven_repo\cache\maven-multiproject-plugin 
>>>> -1.3.1\plugin.jelly
>>>> Element... maven:reactor
>>>> Line...... 217
>>>> Column.... 9
>>>> Unable to obtain goal [default] --
>>>> C:\asf\geronimo\modules\assembly\maven.xml:232:15:
>>>> <bootstrap:bootstrap>
>>>> org.apache.geronimo.kernel.repository.MissingDependencyException:
>>>> uri wsdl4j/jars/wsdl4j-1.4.jar not found in repository
>>>> Total time: 21 minutes 59 seconds
>>>> Finished at: Thu Apr 14 09:06:37 EDT 2005
>>>>
>>>> Mouli
>>>>
>>>> Regards,
>>>> Mouli
>>>>
>>>>
>>>>        __________________________________
>>>> Do you Yahoo!?
>>>> Yahoo! Small Business - Try our new resources site!
>>>> http://smallbusiness.yahoo.com/resources/
>>>>
>>>
>>>
>>> .
>>>
>>
>


Mime
View raw message