geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Aaron Mulder <ammul...@alumni.princeton.edu>
Subject Re: No Deployer Found error
Date Thu, 02 Dec 2004 23:42:28 GMT
	Is the server running when you try this?  Can you provide the 
exact command line you're using?

Aaron

On Thu, 2 Dec 2004, Hari Kodungallur wrote:
> Sorry for the typo. I do have it as geronimo-application.xml.
> And I verified using the list-modules that RuntimeDeployer is running.
> 
> I am wondering how RuntimeDeployer and J2EE Deployer are related. The
> deployer.jar's manifest files refers to J2EEDeployer. Do we need to
> start that configuration?
> 
> Thanks much!
> -Hari
> 
> 
> 
> On Thu, 2004-12-02 at 15:12, Aaron Mulder wrote:
> > 	For the current SVN HEAD, you need to make sure the
> > org/apache/geronimo/RuntimeDeployer service is running.  Try "java -jar 
> > bin/deployer.jar list-modules --started" (this is not applicable to M3)
> > 
> > 	Also, you should validate your Geronimo deployment plans and make 
> > sure they're correct.
> > 
> > 	Also, the correct EAR deployment plan file name is 
> > META-INF/geronimo-application.xml  (e.g. not plural)
> > 
> > Aaron
> > 
> > On Thu, 2 Dec 2004, Hari Kodungallur wrote:
> > 
> > > Hi,
> > > 
> > > I am getting the following error when I try to deploy an ear (M3
> > > release).
> > > 
> > >  Server reports: No deployer found:,<modulepath/modulename>
> > > org.apache.geronimo.deployment.DeploymentException: No deployer found:,
> > > <modulepath/modulename>
> > >         at
> > > org.apache.geronimo.deployment.Deployer.deploy(Deployer.java:140)
> > >         at
> > > org.apache.geronimo.deployment.Deployer.deploy(Deployer.java:60)
> > >         at
> > > org.apache.geronimo.deployment.Deployer$$FastClassByCGLIB$$734a235d.invoke(<generated>)
> > >         at net.sf.cglib.reflect.FastMethod.invoke(FastMethod.java:87)
> > >         at
> > > org.apache.geronimo.gbean.jmx.FastMethodInvoker.invoke(FastMethodInvoker.java:38)
> > > ...
> > > ...
> > > ...
> > > 
> > > 
> > > A fresh checkout and build produces the same result -- this time with
> > > the message: Syntax error in deployment plan or no deployer service
> > > available (currently I can't tell the difference):....
> > > This message, looking at the source code, is essentially same as the
> > > above message from M3 release
> > > 
> > > I do have the geronimo-applications.xml and the openejb-jar.xml files in
> > > their respective ear/jar files.
> > > 
> > > Anybody else seen this before? I appreciate any help on this problem
> > > 
> > > Thanks much!
> > > -Hari
> > > 
> > > 
> 
> 

Mime
View raw message