geronimo-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Davanum Srinivas <dava...@gmail.com>
Subject Re: Commons Logging problem?
Date Thu, 04 Nov 2004 13:07:11 GMT
hmmm...let me check by cleaning up my axis repo.


On Thu, 4 Nov 2004 08:08:12 -0500 (EST), Aaron Mulder
<ammulder@alumni.princeton.edu> wrote:
>         No, never mind, I jsut had a corrupted EWS download that time.
> 
>         OK, so how I'm looking at the build script for
> modules/axis/target/generated/samples/echo-war/build.xml
> 
>         It doesn't list commons-logging in the <path id="classpath">
> section.  If you still have a commons-logging in
> ~/.maven/repository/axis/jars then it will work, but I don't.
> 
> 
> 
> Aaron
> 
> On Thu, 4 Nov 2004, Aaron Mulder wrote:
> >       Believe it or not, it looks like only the first JAR in the
> > dependency list is getting onto the classpath.  When I put a little
> > wrapper JAR there first, none of the EWS stuff could be loaded.  If I take
> > that away, EWS is first and Logging can't be loaded.  I need to figure out
> > WTF is going on with this environment.  Sorry for taking so much of your
> > time on it!
> >
> > Aaron
> >
> > On Thu, 4 Nov 2004, Davanum Srinivas wrote:
> > > Aaron,
> > >
> > > Here's my paste: http://rafb.net/paste/results/I89rnj81.html. If you
> > > look closely, there's some problem loading commons logging stuff in
> > > your environment.
> > >
> > > 24:   [java] [DEBUG] Finding class org.apache.commons.logging.LogFactory
> > > 25:   [java] [DEBUG] Class org.apache.commons.logging.LogFactory
> > > loaded from ant loader
> > > 26:   [java] [DEBUG] Class java.security.PrivilegedAction loaded from
> > > parent loader
> > > 27:   [java] [DEBUG] Finding class
> > > org.apache.commons.logging.LogConfigurationException
> > >
> > > On my line 25: maven/ant is able to load the
> > > org.apache.commons.logging.LogFactory class.
> > >
> > > 24:   [java] [DEBUG] Finding class org.apache.commons.logging.LogFactory
> > > 25:   [java] [ERROR] java.lang.NoClassDefFoundError
> > > 26:   [ant] [DEBUG]  +User task: propertyfile
> > > org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.PropertyFile
> > > 27:   [ant] [DEBUG]  +User task: vsscheckin
> > > org.apache.tools.ant.taskdefs.optional.vss.MSVSSCHECKIN
> > >
> > > while on your line 25 (http://rafb.net/paste/results/I89rnj81.html)
> > > there's a java.lang.NoClassDefFoundError...so i believe you have a
> > > rogus commons-logging somewhere that is causing this problem. As you
> > > mentioed you don't have a problem running the
> > > "org.apache.geronimo.ews.ws4j2ee.utils.packager.Packager" task from
> > > the command line which further reinforces this notion of mine.....
> > >
> > > -- dims
> > >
> > > --
> > > Davanum Srinivas - http://webservices.apache.org/~dims/
> > >
> >
> 


-- 
Davanum Srinivas - http://webservices.apache.org/~dims/

Mime
View raw message